Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Stenungsund, Tjörn, Orust

Äger du fastigheter i Stenungsund på Tjörn och Orust och är i behov av personal för kontinuerligt eller tillfälligt underhåll? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig!

Bland våra medlemmar finns gott om kunniga personer som under sina liv samlat på sig massor av värdefull kompetens inom fastighetsbranschen. Vissa har arbetat med fastighetsskötsel i yrket medan andra har lång erfarenhet av branschen från uppdrag utförda på fritiden. Veteranpoolen har genom åren hjälpt ett stort antal fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med många olika slags uppdrag. Utöver kontinuerligt fastighetsunderhåll kan vi även erbjuda dig extra hjälp när du behöver den, exempelvis vid renoveringsarbeten och när din ordinarie personal är på semester.

Här är några exempel på tjänster vi erbjuder dig som fastighetsägare i Stenungsund Tjörn Orust:

  •  Vi sköter om trädgårdar och innergårdar
  •  Vi ansar planteringar och rabatter
  •  Vi skottar snö
  •  Vi byter lampor; både inne och ute
  •  Vi städar allmänna utrymmen
  •  Vi städar trapphus

Så här går det till att beställa fastighetsservice genom Veteranpoolen i Stenungsund Tjörn Orust:

  • Fyll i dina uppgifter i formuläret för intresseanmälan som du finner här intill.  Alternativt går det fint att ringa till vårt lokalkontor i Stenungsund. Vårt nummer är  0303-814 40. Beskriv de arbeten du vill ha utförda och på vilka datum.
  • Vi går igenom dina önskemål och matchar dem mot vår pool för att hitta rätt veteran  för jobbet.

Vid löpande uppdrag ser vi till att samma person kommer vid varje tillfälle. På så vis kan du känna dig trygg i att jobbet utförs till full belåtenhet med samma resultat varje gång. Skulle ordinarie veteran bli sjuk eller få förhinder skickar vi en ersättare med kort varsel.

Veteranpoolens medlemmar tar endast på sig de jobb de själva väljer. Samtliga är avtals- eller ålderspensionärer som vill fortsätta att dela med sig av sitt kunnande och sin erfarenhet. Du kan därför vara säker på att få motiverad och kompetent hjälp med din fastighetsskötsel.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stenungsund, Tjörn, Orust
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN