Målare i Stenungsund, Tjörn, Orust

Behöver husets fasad lite ny färg? Eller är det dags att fräscha upp interiören? Vi på Veteranpoolen i Stenungsund på Tjörn och Orust står redo att hjälpa dig. Hos oss finns både yrkesutbildade målare och andra personer med lång erfarenhet inom området. Vi kan hjälpa dig med både små och stora uppdrag, inomhus såväl som utomhus.

Vi kan också bistå dig med alla nödvändiga förarbeten såsom spackling, slipning, täckning av golv och målartvätt. Det är en förutsättning för ett bra resultat. Om du redan har den färg och utrustning som behövs använder vi detta. Behöver något inhandlas kan vi även hjälpa dig med det.

Din och våra veteraners säkerhet är viktig för oss. Om området som ska målas därför inte går att nå med en vanlig trappstege, vill vi gärna att en målarställning används. Tala med oss om du behöver hjälp att ordna en sådan.

Några exempel på måleriuppdrag vi kan ta oss an:

  •  Måla fönster
  •  Måla husfasaden
  •  Måla innerväggar
  •  Måla lister
  •  Måla staket
  •  Ommålning av uteplats

Så här enkelt är det att beställa målning genom Veteranpoolen i Stenungsund Tjörn Orust:

  •  Fyll i den information vi behöver i formuläret här intill så återkommer vi till dig. Det  går också bra att nå oss via telefon på vårt lokala kontor i Stenungsund. Numret är  0303-814 40.
  •  Berätta om det uppdrag du vill ha hjälp med.

Därefter går vi igenom dina önskemål och finner rätt person för uppdraget i vår pool. Vi sätter er i kontakt med varandra och ni stämmer träff där ni lägger upp en arbetsplan. Därefter skickar vi hem en offert till dig. När både du och vi känner oss nöjda med planen kan jobbet påbörjas.

Alla personer som anmält sig till vår pool väljer själva vilka typer av uppdrag de vill åta sig. Alla är de ålder-s eller avtalspensionärer. De får en unik möjlighet att dela med sig av sitt mångåriga kunnande och bistår dig gärna i både stora som små måleriarbeten.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stenungsund, Tjörn, Orust
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN