Snickare i Stenungsund, Tjörn, Orust

Bor du i Stenungsund på Tjörn och Orust och vill ha hjälp med renoveringsarbetenav erfarna snickare? Både vid större och mindre snickerier finns det flera moment där det behövs kunnig hjälp.

Vi på Veteranpoolen i Stenungsund Tjörn Orust kan bistå dig med både utbildade snickare och personer med lång erfarenhet av snickeriarbeten på sin fritid. De kan hjälpa dig med allt som behöver göras oavsett om du ska bygga om eller bygga till där hemma.

När så behövs hjälper vi också gärna till med allt annat som följer med en byggprocess inklusive materialinköp och bortforsling av det avfall som uppstår.

Här kommer några exempel på snickerier vi kan hjälpa dig med:

  •  Byte av ytterdörr eller innerdörrar
  •  Byte av fönster, foder och rutor
  •  Bygge av ny uteplats
  •  Montering av innerväggar
  •  Byte av panel på husets fasad

Vissa typer av arbeten kräver större motordrivna verktyg som många inte har hemma. Till dess räknas bland annat borrhammare, motorsåg och slipmaskin. Om du inte kan tillhandahålla dessa verktyg går det bra att hyra dem genom oss.

Så här smidigt är det att anlita en snickare genom Veteranpoolen:

  •  Fyll i det formulär för intresseanmälan som du finner här på sidan. Om du istället vill ha direkt kontakt går det också bra att ringa vårt kontor i Stenungsund på telefonnummer 0303-814 40.
  •  Beskriv uppdraget som ska utföras.

Vi kommer därefter att gå igenom alla dina önskemål för att finna rätt veteran för arbetet. Den kandidat vi matchar med uppdraget tar sedan kontakt med dig. Ni möts upp och diskuterar jobbet som skall utföras och enas om en plan. När denna är klar får du en offert hemskickad till dig. När vi kommit överens om alla detaljer påbörjas uppdraget på önskat datum.

Veteranerna i vår pool jobbar helt på frivillig basis. De är avtals- och ålderspensionärer som fortfarande har mycket kvar att ge och därför valt att inte sluta arbeta helt. De väljer själva sin uppdrag och du kan därför vara säker på att du får en kompetent, kunnig och framförallt motiverad medhjälpare till ditt snickeriprojekt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stenungsund, Tjörn, Orust
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN