Barnvakt i Stenungsund, Tjörn, Orust

Bor du i Stenungsund på Tjörn eller Orust och behöver hjälp med barnpassning? Veteranpoolen har flera duktiga barnvakter till ditt förfogande. Det är alltid skönt att veta att det finns en trygg barnvakt att anlita när man ska på fest eller ut på andra aktiviteter. Våra barnvakter kan också hjälpa till med att hämta efter skola och dagis samt skjutsa till fritidsaktiviteter.

Vissa av veteranerna i vår pool har tidigare arbetat som pedagoger medan andra har lång erfarenhet av att ta hand om både egna och andras barn. Våra veteraner fungerar som en extra farmor eller mormor som finns till hands närhelst du behöver. De gör det lättare att hantera vardagen.

Våra barnvakter kan bland annat ta sig an följande typer av uppdrag:

  •  Hämta barnen på skola eller dagis
  •  Komma igång med läxläsning
  •  Laga middag
  •  Passa barnen under kvällstid, till exempel när du ska på fest
  •  Skjutsa barnen i samband med deras fritidsaktiviteter

Så här enkelt är det att beställa barnpassning genom Veteranpoolen:

  • Enklast är att fylla i vårt formulär för intresseanmälan som du hittar här på sidan. Det går även bra att ringa alternativt mejla Veteranpoolens lokala kontor i Stenungsund, Tjörn, Orust på telefonnummer 0303-814 40 eller e-post stenungsund@veteranpoolen.se. När vi mottagit din anmälan hör vi av oss för att diskutera upplägget.
  • Här kommer vi bland annat att ställa några frågor som underlättar matchningen mot rätt veteran i poolen. Vi behöver till exempel veta hur många barn som ska passas, hur gamla de är och vad de har för intressen.

Det är viktigt att personkemin stämmer. Du och dina barn får därför träffa flera av våra veteraner innan ni bestämmer er för vem ni vill anlita. Vid regelbunden barnpassning ordnar vi så att det blir samma veteran som kommer vid varje tillfälle.

Bra att veta när du bokar barnpassning genom Veteranpoolen:
Alla våra veteraner jobbar för att de kan och vill. De är alla avtals- eller ålderspensionärer med en stor portion livserfarenhet som de gärna delar med sig av till dig och din familj. Du kan vara trygg i förvissningen om att du får erfaren och motiverad hjälp med barnpassningen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stenungsund, Tjörn, Orust
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN