Fönsterputs i Stenungsund, Tjörn, Orust

Bor du i Stenungsund på Tjörn och Orust och behöver hjälp med fönsterputsning? Hos Veteranpoolen finner du flera personer med många års erfarenhet av hushållssysslor. De ha lång erfarenhet av städning och har hunnit samla på sig mängder av fiffiga husmorsknep som underlättar arbetet och får dina fönster skinande rena på nolltid. De flesta av våra veteraner har inte arbetat som professionella fönsterputsare men de har alla lång erfarenhet av fönsterputsning vilket garanterar dig fina resultat.

Vi använder i första hand den utrustning och de rengöringsmedel du tillhandahåller oss. Om det behövs en komplettering kan vi hjälpa dig med det. Rådfråga oss när du kontaktar kontoret i Stenungsund/Tjörn/Orust.

Har du möjlighet kan du plocka undan eventuella prydnadsföremål, vaser och krukor från dina fönster innan vi kommer då det sparar tid. Annars kan vi också göra det när vi anländer.

Såhär enkelt bokar du fönsterputs via Veteranpoolen i Stenungsund/Tjörn/Orust:

  • Fyll i dina uppgifter i formuläret för intresseanmälan som du finner här intill. Om du föredrar att prata direkt med någon kan du ringa vårt lokala kontor på telefonnummer 0303-814 40.
  • Berätta om det jobb som skall utföras. Vi vill till exempel veta hur många fönster det handlar om, deras placering, om de är vändbara samt antalet rutor för varje fönster. Du får gärna också uppge vilken utrustning och vilka rengöringsmedel du redan har. Är du osäker på vad som behövs får du gärna rådfråga oss så tipsar vi dig om bra produkter.

Våra veteraner är alla kunniga och kompetenta som fortfarande har mycket kvar att ge och som gärna delar med sig av sina erfarenheter till dig. De har gått i pension men valt att ändå fortsätta arbeta. Genom Veteranpoolen jobbar de på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de åtar sig. Du får alltså kunnig och engagerad hjälp när du anlitar dem.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stenungsund, Tjörn, Orust
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN