Städning i Stenungsund, Tjörn, Orust

Har du svårt att hinna med städningen där hemma? Veteranpoolen i Stenungsund på Tjörn och Orust har lösningen du behöver! Vi har flera medlemmar med lång praktisk erfarenhet av städning som förvärvats antingen genom yrket eller på fritiden. De har alla samlat på sig många goda husmorsknep under åren som hjälper dem att göra ditt hem skinande rent.

När du bokar din städning genom oss är det så långt som möjligt alltid samma veteran som tar sig an jobbet. Du kan därför vara säker på att resultatet blir detsamma varje gång. Vi är mycket flexibla och kan i hög grad anpassa städningen efter dina unika behov.

I vår städningstjänst ingår normalt följande moment:

  •  Dammsuga och moppa golv
  •  Tömma papperskorgar
  •  Putsa speglar
  •  Dammtorka möbler, lampor och hyllor
  •  Rengöra badrum – inklusive dusch eller badkar samt  toalett och handfat.
  •  Torka av vitvaror.

Om rengöringsmedel eller städredskap behöver köpas in kan vi även hjälpa dig med råd om vad som behövs. Om du även vill ha fönsterputsning kan du boka detta separat med oss.

Så här beställer du din städning via Veteranpoolen i Stenungsund Tjörn Orust:

  •  Fyll i de uppgifter som efterfrågas i formuläret här på sidan, ring vårt lokala kontor  på 0303-814 40 eller skicka ett e-mail till stenungsund@veteranpoolen.se.
  •  Ange vilken typ av bostad du har, hur många kvadratmeter den är på samt vilken  eller vilka veckodag(ar) du vill att vi kommer.

Så snart vi fått din anmälan matchar vi dina önskemål mot medlemmarna i vår pool och väljer ut den mest lämpade personen för uppdraget. Han eller hon kommer sedan ta kontakt med dig inom kort.

Första städningen tar oftast lite längre tid. När vi väl utfört en städning kommer vi att ha en bättre uppfattning om hur lång tid det tar att städa ditt hem.

Personerna som deltar i Veteranpoolen tar sig an sina uppdrag på helt frivillig basis. De är alla ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att dela med sig av sin kompetens. De väljer själva hur mycket de jobbar och du får därför alltid en motiverad och kompetent hjälp i hemmet.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stenungsund, Tjörn, Orust
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN