Trädbeskärning i Stenungsund, Tjörn, Orust

Stenungsund är en härlig plats mellan hav och land längs den bohuslänska kusten. Områdets klimat kan dock vara påfrestande för våra träd. Därför är det extra viktigt att underhålla träden, till exempel genom att beskära dem, så att de ska kunna leva länge och bära rikligt med frukt. Vi på Veteranpoolen är glada över att kunna erbjuda dig hjälp med trädbeskärning i Stenungsund. Våra medarbetare består av yrkesmän och duktiga veteraner som alla har lång erfarenhet inom området.

JAS-metoden

Vi på Veteranpoolen beskär alltid träden utefter JAS-metoden. Det innebär att vi utför arbetet under sensommaren eller under tidig höst eftersom det har visat sig att träden mår bäst av att beskäras strax innan de går in i vintervila. Under den här tiden på året är det även enklare att upptäcka eventuell ohyra och på så sätt ta ett beslut om delar av trädet behöver kapas av eller om det går att behandla på annat sätt. Våra kunniga veteraner hjälper dig gärna med detta, och ser till att just dina träd mår bra.

Kontakta Veteranpoolen i Stenungsund

För att komma i kontakt med oss och anlita någon som hjälper dig med trädbeskärning behöver du fylla i intresseanmälan som finns här på vår hemsida. Om du hellre önskar ringa till vårt lokala kontor, går det också bra. Beskriv vad det är du behöver hjälp med, till exempel hur många träd arbetet innefattar, så ringer någon av våra medarbetare upp dig så snart som möjligt. Ni kommer sedan överens om detaljer och när det är dags kommer samma person som du pratade med komma för att utföra det arbete som ni kom överens om via telefon.

RUT-avdrag

Sedan augusti 2016 kan du använda RUT-avdraget även för trädbeskärning. Det betyder att du får en skattereduktion och på så sätt betalar mindre för tjänsten. För att ta del av det, och för att kunna få skatteavdrag på tjänsten, vill vi att du anger redan i din första kontakt med oss att du vill göra RUT-avdrag.

Om du önskar kan vi ta hand om de grenar och skräp som kommer efter trädbeskärningen. Detta innefattas dock inte av RUT-avdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stenungsund, Tjörn, Orust
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN