Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Bedriver ditt företag verksamhet i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm och behöver hjälp med fastighetsskötsel och fastighetsservice? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr på telefon 08-21 14 15 som betjänas från vårt kontor i Täby på Hörnåkersvägen 10.

Veteranpoolen hjälper många företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med fastighetsservice, fastighetsunderhåll, trädgårdsskötsel, kontorsservice och städning. Med vår flexibla bemanningslösning får du snabbt hjälp av en erfaren fastighetsskötare, vaktmästare eller drifttekniker. Vi erbjuder flexibel fastighetsförvaltning och kan hjälpa till löpande, under semestertider eller vid arbetstoppar. Du kan vara trygg i att du får utnyttja all den kunskap och kompetens våra fastighetsskötare, vaktmästare och trädgårdskunniga veteraner samlat på sig genom ett långt arbetsliv.

Varför välja Veteranpoolen?

Det finns tre huvudsakliga anledningar till att våra bemanningstjänster blivit populära:

  • Erfarenhet: eftersom våra veteraner har ett helt arbetsliv bakom sig har de många kunskaper och erfarenheter att dela med sig av. De har ofta en kort startsträcka och är effektiva. De kan också komma med tips på effektiviseringar och förbättringar så att du slipper uppfinna hjulet igen.
  • Trygghet: våra veteraner är pålitliga, trygga, självständiga och håller tider. Som kund kan du vara trygg i att de tar sig an uppgiften på ett bra sätt och anstränger sig för att jobbet ska bli ordentligt utfört.
  • Flexibilitet: när du anlitar oss på Veteranpoolen betalar du per arbetad timme. Vi har inga långa bindningstider eller dolda avgifter. Du kan snabbt gå upp eller ner i arbetade timmar beroende på hur ert behov förändras. Vi kan hjälpa till och bemanna allt ifrån några timmar i veckan till flera heltidstjänster.

Våra tjänster inom fastighetsskötsel

Fastighetsskötare

Veteranpoolen är ett bemanningsföretag och kan hjälpa till med fastighetsskötsel inom till exempel bostads-, kontors- och industrifastigheter men även på sjukhus och affärscentra. Våra fastighetsskötaren ser till att värme, ventilation och andra tekniska system fungerar och att hyresgästerna får en bra service. Veteranpoolens fastighetsskötare arbetar som fastighetsägarens förlängda arm!

Vaktmästare

Våra vaktmästare är mångsysslare som har koll på det mesta. De kan laga saker, sätta upp hyllor, byta lysrör, beställa hem saker, åka och slänga grovsopor samt i övrigt ansvara för fastighetsservice. Vi kan hjälpa till med vaktmästare på till exempel kontor, skolor, hotell- och konferensanläggningar och bostadsrättsföreningar.

Drifttekniker

Veteranpoolen kan hjälpa till med drifttekniker inom till exempel bostads-, kontors- och industrifastigheter men även på sjukhus och affärscentra. Våra drifttekniker ser till att anläggningar och system inom värme, ventilation, vatten, kyla och el fungerar. Kontakta oss för mer information!

Allt-i-allo och handyman

Vår personaluthyrning innebär en trygghet för dig som kund. Vi har veteraner som är duktiga handyman och som kan arbeta som allt-i-allo inom fastighetsskötsel. Genom att anlita oss kan du förvänta dig ett professionellt genomfört arbete.

Trädgårdsarbete och yttre miljö

Vi kan hjälpa både privat fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med trädgård och yttre miljö. Veteranpoolen kan till exempel arbeta med lövkrattning, gräsklippning, häckklippning och snöskottning. Antingen väljer ni att köpa våra tjänster löpande eller vid behov. Vi bemannar alltid med personal anpassad specifikt för ert behov.

Städning och trappstädning

Fastighetsägare och bostadsrättsföreningar väljer i ofta köpa tjänster såsom städning av soprum, trapphus och allmänna utrymmen. Veteranpoolen är ett utmärkt alternativ och vi erbjuder personaluthyrning av kompetenta och erfarna veteraner som kan hjälpa till med allt möjligt.

Så här hyr du fastighetsskötsel och fastighetsservice genom Veteranpoolen i Stockholm Norr

Om du är intresserad av våra tjänster gällande fastighetsskötsel i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm kan du ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig.

Låt oss veta vad ni har för behov och vilka kunskaper och egenskaper ni efterfrågar. Utifrån den information ni lämnar till oss går vi sedan igenom vår pool för att hitta rätt resurs till företaget.

Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer och de har massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de ställer till ditt förfogande! Hos oss arbetar veteranerna på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill ta. De arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. För veteranerna betyder det mycket att få sin tid värderad samt att få sin kompetens och erfarenhet efterfrågad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN