Målare i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Behöver du måla om huset, eller hjälp med att spackla, måla och tapetsera ett eller flera rum? Då har vi skickliga och erfarna yrkesmålare med lång erfarenhet som kan hjälpa dig. Veteranpoolen fixar både stora och små måleriprojekt!

JUST NU HAR VI BOKA TIDIGT-RABATT!

När våren kommer blir våra målare snabbt fullbokade, men nu har vi tid för dig! Just nu erbjuder vi en rabatt på 30 kronor per arbetad timme* före ev. ROT-avdrag för dig som bokar måleriarbete inne eller ute. Rabatten gäller till den 15 februari, ange rabattkod MÅLAOM för att ta del av erbjudandet! Boka här genom att göra en intresseanmälan eller ring oss på 08-21 14 15.

*Vi reserverar oss för ev. fullbokning. Ordinarie pris: 590 kr/timme. Gäller dig som bor i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro samt Vaxholm.

Ett stort utbud av målningstjänster

Veteranpoolen erbjuder många olika tjänster inom både utomhusmålning samt målning och tapetsering inomhus. Vi har även målare som är experter på marmorering. Nedan ser du exempel på vad vi kan erbjuda:

  • Fasader
  • Fönster
  • Spackling
  • Inomhusmålning
  • Lister
  • Trappor
  • Altaner

 

Förarbetet är viktigt för att resultatet ska bli lyckat och vi hjälper till även med detta. Vi tar hand om all förbehandling som exempelvis spackling och slipning, täckande av golv och målartvätt. Om du behöver hjälp med att välja material kan vi på Veteranpoolen ge råd och hjälpa till.

Hur du anlitar oss för målning och tapetsering

Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig. Då går vi tillsammans igenom vad som ska målas, vilket förarbete som behövs och när arbetet ska genomföras. Utifrån den information du lämnar till oss väljer vi en lämplig målare för uppdraget.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN