Snickare i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Behöver du hjälp av skickliga snickare och är bosatt i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr på telefon 08-21 14 15 som betjänas från vårt kontor i Täby på Hörnåkersvägen 10.

Veteranpoolens professionella snickare är pålitliga, har lång erfarenhet och kan hjälpa till med mindre och större snickeriprojekt både ute och inne. Vi hjälper inte bara till med själva snickrandet utan kan också hjälpa dig med materialinköp. När du anlitar oss får du en hjälpande hand genom hela projektet, från planeringsstadiet till städningen och bortforsling av avfall efter utfört arbete.

Några exempel på vad våra snickare kan hjälpa dig med:

  • Snickra altan
  • Installera nya dörrar
  • Byta fönster
  • Bygga lekstuga
  • Skära av/öppna upp rum med innerväggar
  • Sätta upp ny fasadpanel

Våra snickare har de handverktyg som behövs. Ibland behövs bensin- eller eldrivna verktyg, exempelvis kap- och gersåg, motorsåg och borrhammare. Dessa verktyg kan man hyra genom oss.

Det är enkelt att anlita Veteranpoolens Snickare

Om du är intresserad av att anlita våra snickare och du bor i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm kan du ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även bra att fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig. Då går vi tillsammans igenom vad som ska snickras och när arbetet ska genomföras. Utifrån den information du lämnar till oss väljer vi en lämplig snickare för uppdraget.

Frågor och svar om snickerier

Vad är priset för snickeriarbeten?
Vi tar betalt per arbetad timme så priset beror på hur lång tid arbetet tar. Våra snickare kommer alltid ut och tittar på det jobb som ska utföras för att därefter kunna lämna en kostnadsuppskattning till dig. Våra snickare är proffs och har arbetat som snickare större delen av yrkeslivet.

Hur gör man med kostnader för virke och annat?
Vi har avtal med handlare så vi kan hjälpa till med inköp av virke och annat efter dialog med dig som kund. Kostnaden för materialet kommer sedan på din faktura tillsammans med arbetskostnaden. Om du föredrar att köpa in materialet själv går det lika bra. Då är det dock viktigt att ha en dialog med snickaren först.

Behöver jag vara hemma när ni snickrar?
Innan snickeriarbetet påbörjas är det viktigt att du och snickaren går igenom vad som ska göras. När arbetet sedan ska utföras behöver du inte vara hemma. Dock är det är en fördel om du ibland finns tillgänglig för avstämningar och eventuella frågor som kan uppkomma när snickaren arbetar hemma hos dig.

Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer och de har massor av erfarenhet, kompetens, kraft och styrka som de ställer till ditt förfogande! Hos oss arbetar veteranerna på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill ta. De arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. För veteranerna betyder det mycket att få sin tid värderad samt att få sin kompetens och erfarenhet efterfrågad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
Snickare Snickare
INTRESSEANMÄLAN Snickare