Barnvakt i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Bor du i Danderyd, Sollentuna, Täby eller Vallentuna och behöver hjälp med barnpassning? Hos Veteranpoolen kan du hitta en trygg och erfaren nanny. Vi servar även Åkersberga, Djursholm, Upplands Bro, Upplands Väsby och Vaxholm med barnvaktsuppdrag.

Det är viktigt att du känner dig trygg med personen du överlämnar dina barn till. Veteranpoolens barnpassare har lång erfarenhet och är pålitliga. Oftast har de själva barn eller barnbarn,  många har dessutom arbetat som pedagoger. Din barnvakt blir till en extra mormor eller farmor som finns där när du behöver det. Det kan handla om att passa barnen en kväll medan du går ut eller hämta på förskolan när du måste jobba. Vi tar oss an både enstaka uppdrag och längre, kontinuerliga sådana.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Möta upp efter skolan
  • Skjutsa till fotbollsträningen eller andra fritidsaktiviteter.
  • Vara ett pedagogiskt stöd vid läxläsning
  • Ge dig egen tid om kvällarna, om du exempelvis ska på fest

Du kan enkelt anlita en barnvakt genom Veteranpoolen
Det är enkelt att hyra barnvakt genom oss. Fyll bara i formuläret för intresseanmälan som finns på hemsidan. Då kontaktar vi dig inom kort. Du kan också ringa till lokalkontoret på Hörnåkersvägen 12 i Täby. Du når oss på 08-21 14 15, måndag-torsdag 9-16 och fredag 9-14. Beskriv vilken typ av hjälp du behöver. Vi kommer att fråga dig om barnens åldrar och intressen för att bättre kunna finna en lämplig resurs.

Det är viktigt att personkemin stämmer. Därför får du och dina barn tillsammans träffa en eller flera veteraner innan ni bestämmer er för vem ni vill anlita. När ni bestämt er ser vi till att du får hjälp av samma veteran varje gång.

Våra veteraner är alla pensionärer som själva valt att fortsätta jobba då de fortfarande har mycket att erbjuda. De arbetar helt på sina egna villkor och väljer sina egna uppdrag. Därför får du alltid hjälp av en engagerad person när du anlitar oss.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN