Fönsterputs i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Behöver du hjälp med fönsterputs och är bosatt i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr på telefon 08-21 14 15 som betjänas från vårt kontor i Täby på Hörnåkersvägen 10.

Våra veteraner som putsar fönster har lång erfarenhet och de vet hur man får skinande blanka fönster som slutresultat. Det tar ofta lång tid att putsa fönster på egen hand och slutresultatet blir inte alltid så bra. Att putsa fönster med att perfekt resultat är något som kräver både övning och erfarenhet.

Hur du anlitar oss för fönsterputsning

Om du är intresserad av fönsterputs i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm kan du ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig. Låt oss veta omfattningen på fönsterputsningen och vid vilken tidpunkt du vill ha arbetet utfört. Utifrån den information du lämnar till oss väljer vi en lämplig resurs för fönsterputsningen.

Att tänka på inför fönsterputsningen

Inför fönsterputsningen är ett tips att ta bort alla prydnadsföremål och krukor som står i fönstren samt gardiner innan vi kommer hem till dig. Då går arbetet snabbare. Har du inte möjlighet att göra det hjälper vi dig gärna med det.

Frågor och svar om fönsterputsning

Hur gäller RUT-avdrag för fönsterputsning hemma?
Ja, du får göra RUT-avdrag på 50 procent för fönsterputsning. Max RUT-avdrag för dig under 65 år är 25 000 kr per år och för dig som fyllt 65 år vid årets ingång är det 50 000 kr per år. Läs mer om RUT och ROT här.

Måste jag vara hemma när veteranen utför arbetet?
Nej, du måste inte vara hemma när vår veteran kommer hem till dig och putsar fönstren. Det viktiga är att veteranen får tillgång till bostaden.

Vad är priset för fönsterputsningen?
Vi tar betalt per arbetad timme så priset beror på hur lång tid arbetet tar. Timpriset kan även variera något från ort till ort, läs mer om våra priser och se prisexempel här.

Vad har de veteraner som jobbar hos er för bakgrund?
Veteranerna som arbetar för oss har väldigt olika bakgrund. Vissa har arbetat med fönsterputsning, städning och hemtjänst i hela sitt yrkesliv. Andra har egen lång och gedigen erfarenhet av fönsterputsning och städning av eget hem. Du kan känna dig trygg med vår personal då de bland annat är kontrollerade i polisens belastningsregister.

Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer och de har massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de ställer till ditt förfogande! Hos oss arbetar veteranerna på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill ta. De arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. För veteranerna betyder det mycket att få sin tid värderad samt att få sin kompetens och erfarenhet efterfrågad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN