Städning i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Behöver du hjälp med städning och är bosatt i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr på telefon 08-21 14 15 som betjänas från vårt kontor i Täby på Hörnåkersvägen 10.

Våra städare har lång erfarenhet och vet hur man får ett hem att bli rent och fint. Eftersom samma veteran kommer varje gång kan du känna dig extra trygg med städresultatet. Hushållsnära tjänster kan vi erbjuda på till exempel veckobasis men vi kan även erbjuda enstaka storstädningar och fönsterputs.

Städhjälp anpassad för dig!

  • Dammsugning
  • Moppning av golv
  • Dammtorkning
  • Rengöring av badrum, duschar och toaletter
  • Avtorkning av köksskåp och vitvaror
  • Putsning av speglar
  • Tömning av papperskorgar

Behöver du även fönsterputs går det att beställa som en tilläggstjänst från oss.

Hur du anlitar oss för hemstäd

Om du är intresserad av städhjälp i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm kan ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig. Låt oss veta vad du vill ha städat och vid vilken tidpunkt. Utifrån den information du lämnar till oss väljer vi en lämplig resurs för uppgiften.

Omfattning på städningen

Bostäder är olika stora och tar olika lång tid att städa. När vi har varit hos dig och städat första gången (som oftast tar lite längre tid) vet vi hur lång tid det tar att städa just ditt hem.

Att tänka på inför städningen

Se till att du har fungerande städutrustning hemma (dammsugare, golvmopp, dammtrasa, m.m.) samt rengöringsmedel innan veteranen kommer och ska städa. Har du inte en dammsugare eller städmaterial så är det bra om du meddelar veteranen detta i förväg. Om du är osäker på vad det behövs för rengöringsmedel kan vi hjälpa dig att köpa in det.

Städbeskrivningar

Städning varje eller varannan vecka
Veckostädning eller städning varannan vecka är väldigt populärt. Då bokar du städning på löpande basis och antal timmar samt hur ofta du vill ha städhjälp bestämmer du själv. Du kan när som helst boka om eller avboka städningen eftersom vi inte har några startavgifter, framkörningsavgifter eller bindningstider.

Flyttstädning
När det är dags att byta flytta kan Veteranpoolen hjälpa till med städningen. Kontakta oss för mer information.

Grovstädning
Ibland kan man behöva en rejäl grovstädning efter en renovering eller i ett stökigt garage eller förråd. Det kan även handla om att städa ut efter ett dödsbo. Då kan du självklart kontakta oss på Veteranpoolen för hjälp.

Frågor och svar om städning

Hur gäller RUT-avdrag för städhjälp hemma?
Ja, du får göra RUT-avdrag på 50 procent för städning. Max RUT-avdrag för dig under 65 år är 25 000 kr per år och för dig som fyllt 65 år vid årets ingång är det 50 000 kr per år. Läs mer om RUT och ROT här.

Måste jag vara hemma när veteranen utför arbetet?
Nej, du måste inte vara hemma när vår veteran kommer hem till dig och städar.

Vad är priset för städhjälpen?
Vi tar betalt per arbetad timme så priset beror på hur lång tid arbetet tar. Timpriset kan även variera något från ort till ort, läs mer om våra priser och se prisexempel här.

Får jag hjälp av samma veteran varje gång?
En av de stora fördelarna med att anlita Veteranpoolen är att samma erfarna och trygga veteran kommer hem till dig varje gång!

Vad har de veteraner som jobbar hos er för bakgrund?
Veteranerna som arbetar för oss har väldigt olika bakgrund. Vissa har arbetat med städning och hemtjänst i hela sitt yrkesliv. Andra har egen lång och gedigen erfarenhet av städning av eget hem. Du kan känna dig trygg med vår personal då de bland annat är kontrollerade i polisens belastningsregister.

Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer och de har massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de ställer till ditt förfogande! Hos oss arbetar veteranerna på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill ta. De arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. För veteranerna betyder det mycket att få sin tid värderad samt att få sin kompetens och erfarenhet efterfrågad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN