Hemservice i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna

Har du en äldre anhörig som är bosatt i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm och som behöver hjälp i hemmet? Då kan du kontakta oss på Veteranpoolen Stockholm Norr på telefon 08-21 14 15 som betjänas från vårt kontor i Täby på Hörnåkersvägen 10.

Veteranpoolens hemservice för äldre kompletterar anhörigas insatser och den ordinarie hemtjänsten eller äldreomsorgen. Många äldre behöver hjälp med enklare vardagssysslor, vill komma ut på en promenad eller behöver ha någon mer att prata med. Vår hemservice där äldre hjälper äldre är väldigt populär och många uppskattar att samma veteran kommer varje gång. Anhöriga tycker att det är skönt att få avlastning i en stressig vardag och de äldre uppskattar att få hjälp av en veteran som har förståelse för deras situation. Tack vare det 50-procentiga RUT-avdraget blir vår hemservice för äldre väldigt prisvärd.

Vi kan hjälpa äldre med många saker!

  • Socialt – delta i aktiviteter, gå på promenader, stimulerande samtal och social gemenskap och omsorg.
  • Service – hjälp med vardagsbestyr såsom tvätt, inköp, städning och fönsterputsning.
  • Övrigt – klippa gräs, skotta snö, hantverk och fixa saker.

Så beställer du hemservice för äldre via Veteranpoolen!

Om du är intresserad av hemservice för äldre i Sollentuna, Täby, Upplands Väsby, Österåker, Åkersberga, Danderyd, Vallentuna, Upplands Bro eller Vaxholm kan du ringa direkt till lokalkontoret i Täby. Du når oss på telefonnummer 08-21 14 15. Det går även fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi till dig och berättar mer om vår omsorg om äldre.

Låt oss veta mer om era önskemål och behov och utifrån den information ni lämnar till oss väljer vi en eller flera lämpliga veteraner som ni får träffa innan ni bestämmer er. Det är viktigt att allt ska kännas tryggt för er och att personkemin stämmer. När ni bestämt er ser vi till att ni får hjälp av samma veteran varje gång.

Varför ska ni välja Veteranpoolen?

Vår tjänst hemservice för äldre är väldigt uppskattad av både de äldre och deras anhöriga. Anledningen till detta är att våra veteraner kan sätta sig in i situationen för dem de hjälper och de är trygga i sig själva. Några orsaker till framgången:

  • Vi skräddar lösningar som passar både den äldre och de anhöriga.
  • Att vår veteran och din familjemedlem är nära i ålder ger ökad förståelse och ett bättre utbyte.
  • Det är en stor trygghet för alla att samma veteran kommer varje gång.

Kvalitetstid

Som anhörig får man tid att umgås med sin mamma eller pappa istället för att stressa runt och ordna olika ärenden. Våra veteraner arbetar gärna med att hjälpa äldre med det där lilla extra som underlättar vardagen och bryter ensamheten. Det kan till exempel handla om att följa med till läkaren, laga lunch och vara sällskap vid måltider, handla eller att gå på en promenad. Vi stressar inte utan ger den äldre den tid han eller hon behöver.

Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer och de har massor av erfarenhet och kompetens, kraft och styrka som de ställer till ditt förfogande! Hos oss arbetar veteranerna på sina egna villkor och de väljer själva vilka uppdrag de vill ta. De arbetar med stor glädje för att de vill och kan, inte för att de måste. För veteranerna betyder det mycket att få sin tid värderad samt att få sin kompetens och erfarenhet efterfrågad.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Danderyd, Sollentuna, Täby, Vallentuna
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN