Målare i Stockholm Östermalm

Vill du få hjälp av erfarna och kompetenta målare – hör av dig till Veteranpoolen Östermalm! Oavsett om uppdraget är avancerat eller enkelt hittar vi en veteran med rätt kompetens. Sätt ny färg på fasaden eller fräscha upp gamla lister. Våra trygga veteraner sköter ditt måleri på Lidingö och Östermalm med bravur.

Målning på Östermalm med fint slutresultat

Våra målare på Östermalm tar sig an målning både utomhus och inomhus. Bland annat kan vi hjälpa dig med projekt som:

  • Trä- eller putsfasader på hus
  • Lister och fönster
  • Köksluckor
  • Innerväggar
  • Betonggolv
  • Trappor
  • Staket och altaner

 

För att resultatet ska bli bra och hålla länge sköter vi även förarbetet inför målningen. Till exempel kan vi spackla, slipa och täcka golv och lister. Vad förarbetet består av anpassas för projektet.

Eftersom vi är måna om att veteranerna ska vara trygga på jobbet kan det bli aktuellt att hyra en målarställning. Det vill säga om du vill måla en yta som inte nås med en vanlig trappstege. Om du inte riktigt vet om det behövs rekommenderar vi att lyfta det med oss när du beställer måleri på Östermalm.

Om du inte vet vilken sorts material och utrustning som behövs för att utföra arbetet går det utmärkt att fråga oss. Vi kan ge goda råd eller hjälpa dig med inköp.

Boka måleri på Östermalm

För att boka måleri börjar du med att höra av dig till oss. Skicka en intresseanmälan på nätet eller ring oss på kontorets telefonnummer. När vi vet lite mer om vad du vill ha gjort hittar vi en veteran i vår pool som matchar dina behov och sätter er i kontakt med varandra. Sedan går ni igenom arbetet och planerar det. Veteranen kan ofta komma igång strax därpå!

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Östermalm
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN