Fönsterputs i Stockholm Östermalm

Bland våra veteraner finns många redo att utföra högkvalitativ fönsterputs på Östermalm. Du slipper ränder och kvarglömd smuts, istället får du helt rena rutor utan att lyfta ett finger. Majoriteten av veteranerna har inte jobbat som fönsterputsare innan pensionen, men ha rätt kunskaper för ett riktigt fint slutresultat.

Trygg fönsterputsning på Östermalm

Våra pålitliga och detaljorienterade veteraner ger dig på Östermalm en fönsterputsning efter samma metod som de flesta privatpersoner använder. Inför besöket kan du förbereda hemmet för att göra arbetet smidigare.

  • Vanligtvis använder vi utrustningen du har hemma för att putsa fönstren. Om du inte har rätt utrustning är det bra om du säger till innan, så kan vi hjälpa dig.
  • Om du vill och kan är det bra att förbereda genom att flytta undan saker från fönsterbrädorna för att snabba upp utförandet. Men vi kan även göra det själva när vi är på plats.

 

Så bokar du fönsterputs på Östermalm

Det är sällan lång väntetid på vår fönsterputsning på Östermalm. När du vill boka en tid med oss börjar du med att skicka en intresseanmälan på nätet eller ringa direkt till vårt lokalkontor. I samband med det kommer vi diskutera vad du vill ha hjälp med och ge ett prisförslag.

Det kan vara bra för dig att ta reda på:

  • Hur många fönster du vill att vi ska putsa
  • Ungefär hur stora fönstren är
  • Om de är vändbara och hur många glas de har
  • Fönstren måste kunna nås från en vanlig trappstege. Våra veteraner jobbar inte från stege, på grund av risk för fallolyckor. Därför kan vi inte putsa svårtillgängliga fönster.

 

Om något känns oklart eller om du är osäker på hur du ska kontrollera något kan du höra av dig till oss. Ta kontakt med oss så bokar vi in fönsterputsning hos dig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Östermalm
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN