Trädbeskärning i Stockholm Östermalm

Fina lövkronor och riklig fruktskörd – säkra det med vår trädbeskärning på Östermalm. Våra veteraner är erfarna och har rätt kunskap för att få till friska träd som växer på ett bra sätt. Om du skulle vilja ha hjälp med andra sorters arbeten i trädgården kan vi ordna det också. Och med möjlighet till RUT-avdrag blir det extra prisvärt.

Så går vår trädbeskärning på Östermalm till

Beroende på vilken trädsort det gäller utför vi beskärning under vårvinter och JAS. Många träd mår nämligen bra av att beskäras under vårvinter, eftersom de då är inne i sin dvala och inte blir lika stressade av ingreppet. Och på samma gång kan den som beskär få bättre överblick på trädets struktur.

Förkortningen JAS står för Juli-Augusti-September, en period då andra sorters träd mår bra av beskärning. Vid den här tiden är träden på väg att gå in i vintervila och har bra förutsättningar att återhämta sig. Den som beskär kan dessutom hålla ett extra öga öppet för skadedjur under JAS.

Vi förstår att det inte är helt lätt att veta om vårvinter eller JAS är bäst period för just dina träd. Därför hjälper vi gärna till att göra den bedömningen.

Boka beskärning av träd på Östermalm

Hör av dig till oss för att boka trädbeskärning på Östermalm. Du kan ringa lokalkontoret direkt eller skicka in en intresseanmälan online. Du kommer få berätta lite om vad du vill ha hjälp med. Till exempel hur många träd det gäller och vilken sort det är. Passa på om du är intresserad av RUT-avdrag. Du kan även få hjälp med bortforsling av beskärda grenar och annat avfall, men just den här delen kan du tyvärr inte få RUT-avdrag på.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm Östermalm
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN