Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan

Äger eller förvaltar du fastigheter i Stockholm City och behöver förstärkning till personalen? Då kan du vända dig till oss på Veteranpoolen. Vi servar hela centrala Stockholm, till exempel Kungsholmen, Östermalm och Södermalm.

Bland våra veteraner finner du många kunniga personer med lång erfarenhet av fastighetsskötsel. Vissa har arbetat som fastighetsskötare medan andra har lång erfarenhet av branschen från fritiden. Vi på Veteranpoolen har bistått en lång rad fastighetsförvaltare med många olika arbeten genom åren. Utöver det löpande underhållet kan vi ordna fram hjälpande händer när de behövs som mest, till exempel när ett större renoveringsarbete står för dörren eller när den ordinarie underhållspersonalen går på semester.

Exempel på uppdrag vi kan erbjuda dig som fastighetsförvaltare i Stockholm City:

  • Skötsel av innergårdar och trädgårdar
  • Rensning av planteringar och rabatter
  • Byte av lampor; inomhus såväl som utomhus
  • Städning av allmänna utrymmen
  • Städning av trapphus
  • Snöskottning

Så här enkelt är det att boka fastighetsservice genom Veteranpoolen i Stockholm City:

  • Fyll i de uppgifter vi efterfrågar i formuläret för intresseanmälan här på sidan. Alternativt går det utmärkt att ringa oss direkt på lokalkontoret i Stockholm City på nummer 08-651 20 95. Beskriv de aktuella uppdragen samt när du vill att vi kommer.
  • Därefter går vi igenom din anmälan och matchar de önskemål du har mot vår pool för att hitta den rätta personen för jobbet.
  • I de fall uppdraget är löpande ser vi även till att samma person kommer vid varje tillfälle. På det sättet kan du känna dig trygg i att jobbet utförs med samma resultat varje gång. Skulle ordinarie veteran få förhinder skickar vi en ersättare med kort varsel.

Veteranpoolens medlemmar tar sina uppdrag på frivillig basis. De är avtals- eller ålderspensionärer som känner att de fortfarande har mycket att ge och vill dela med sig av sin erfarenhet. De väljer själva hur mycket de jobbar och du kan därför vara säker på att den veteran som tar hand om din fastighet gör det med engagemang och kompetens.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN