Snickare i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan

Är det dags att renovera och förnya ditt hem? Vid både stora och små snickeriarbeten kan du vända dig till Veteranpoolen – vi har den kompetens som krävs för ett grundligt utfört arbete.

Hos Veteranpoolen i Stockholm City finns åtskilliga hantverkare som kan bistå dig med både om- och tillbyggnad av ditt hem. Det handlar om både utbildade snickare och andra kunniga personer med lång praktisk erfarenhet.

Utöver själva arbetsutförandet kan vi också hjälpa dig med inköp av material och verktyg samt att frakta bort byggavfallet.

Exempel på snickeriarbeten vi kan hjälpa till med:

  •  Sätta upp och montera ned innerväggar
  •  Byte av ytterdörr eller innerdörrar
  •  Byte av fasadpanel
  •  Bygge av ny uteplats
  •  Byte av fönster, rutor och foder

Vissa av de arbeten vi utför kräver lite mer avancerade verktyg som man oftast inte har hemma. Till dessa hör bland annat borrhammare, motorsåg och slipmaskin. Ifall du inte själv kan tillhandahålla dessa verktyg går det bra att hyra dem genom oss.

Så här går det till att boka en snickare genom Veteranpoolen i Stockholm City:

  • Fyll i den intresseanmälan som du finner här på sidan. Om du istället föredrar att prata med någon är du välkommen att höra av dig till oss på tel 08-651 20 95.
  • Beskriv vad du vill ha gjort och när du vill göra det.

Så snart vi fått in dina uppgifter går vi igenom dina önskemål och väljer ut den person som är bäst lämpad för uppdraget. Denne tar sedan kontakt med dig och ni sätter upp ett möte för att diskutera arbetets utförande samt gör upp en lämplig arbetsplan. Därefter får du en offert från Veteranpoolen. Så snart vi är eniga påbörjas arbetsfasen.

Våra veteraner fortsätter jobba för att de själva kan och vill. De är alla ålders- och avtalspensionärer med mycket kvar att ge. De väljer vilka uppdrag de utför och därför får du alltid engagerad hjälp med dina snickeriarbeten.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN