Barnvakt i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan

Bor du i Stockholm City och har behov av barnpassning? Veteranpoolen kan bistå dig med en erfaren barnvakt som kan rycka in närhelst du behöver avlastning. Det är tryggt att veta att det finns en pålitlig person till hands när man ska ut på fest eller andra vuxenaktiviteter. Vi kan också hjälpa till med att hämta på skola eller dagis de dagar du får förhinder. Vårt Citykontor servar bland annat Kungsholmen, Östermalm och Södermalm

Flera av våra veteraner har tidigare arbetat som pedagoger. Andra har lång erfarenhet av att ta hand om både egna och andras barn. Vår veteran blir till en extra mormor som kan bistå dig när du har svårt att få vardagspusslet att gå ihop.

Här är några exempel på uppdrag som våra barnvakter kan hjälpa dig med:

  • Hämta barnen från skola eller dagis
  • Hjälpa till med läxläsningen
  • Laga en enklare måltid
  • Passa barnen på kvällar och helger, till exempel när du ska ut på fest
  • Skjutsa barnen till och från deras fritidsaktiviteter

Så här enkelt är det att beställa barnpassning genom Veteranpoolen Stockholm City:

  • Allra enklast är att du fyller i vårt formulär för intresseanmälan här på sidan. Det går även fint att slå en signal eller mejla oss på vårt lokala kontor. Du når oss på tel 08-651 20 95 och e-mail stockholmcity@veteranpoolen.se. Så snart vi hunnit gå igenom dina uppgifter hör vi av oss för att diskutera upplägget med dig.
  • För att kunna hitta rätt person till uppdraget kommer vi att ställa några frågor. Vi vill till exempel veta hur många barn som behöver passas, hur gamla de är samt vad de är intresserade av.
  • Det är viktigt att personkemin stämmer mellan din familj och veteranen. Ni får därför möta flera kandidater från vår pool innan ni bestämmer er. I de fall det rör sig om regelbunden passning ordnar vi så att det blir samma person som kommer varje gång.

Bra att veta innan du bokar vår barnpassning:
Våra veteraner tar sig an sina uppdrag på helt frivillig basis. Samtliga är hel- eller deltidspensionärer med stor livserfarenhet som du nu får ta del av. Då de själva väljer vilka uppdrag de tar sig an kan du vara säker på att du får en engagerad och motiverad barnvakt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN