Fönsterputs i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan

Bor du i Stockholms innerstad och behöver hjälp med putsning av dina fönster? Då kan du ta hjälp av Veteranpoolen Stockholm City. Vi servar hela City, till exempel Kungsholmen, Östermalm och Södermalm. Hos oss finns många personer med lång erfarenhet av fönsterputsning. Med deras hjälp får du skinande rena fönster.

Om du kan tillhandahålla nödvändig utrustning och rengöringsmedel använder vi oss av dessa. I de fall vi behöver komplettera med något kan vi givetvis även bistå dig med råd om inköp. Tveka inte att rådfråga oss när du kontaktar oss.

Plocka gärna undan gardiner, prydnadssaker och krukor från fönstren om du har möjlighet så sparar vi tid. Annars ordnar vi detta när vi kommer.

Så här smidigt är det att boka fönsterputsning via Veteranpoolen i Stockholm City:

  • Enklast är att du fyller i den enkät för intresseanmälan som du finner här på sidan. Vi återkommer sedan till dig. Alternativt går det fint att slå oss en signal till vårt lokalkontor på tel 08-651 20 95.
  • Beskriv det uppdrag som skall utföras. Vi kommer att fråga dig hur många fönster du har i ditt hem, deras placering, hur stora de är, om de är av vändbar typ samt hur många glas de har. Du får även gärna ange vilka redskap och rengöringsmedel som redan finns på plats. Är du osäker på vad som behövs kan du rådfråga oss. Om du har fönster som inte går att nå med hjälp av en vanlig trappstege, låt oss då veta det. Vi kan då försöka komma fram till en alternativ lösning.

Våra veteraner i Stockholm City är alla kompetenta ålders- och avtalspensionärer som fortfarande har mycket att bidra med och som gärna delar med sig av sina erfarenheter. De arbetar alla på helt frivillig basis och väljer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Det innebär att du alltid får hjälp med din fönsterputsning av en kunnig och motiverad person.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN