Städning i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan

Har du svårt att få tiden att räcka till för städningen varje vecka? Veteranpoolen i Stockholm City kan hjälpa dig! Vi servar hela innerstan, till exempel Kungsholmen, Östermalm, Södermalm, och hos oss finns många veteraner med lång erfarenhet av städning. De har antingen varit yrkesverksamma som städare eller förvärvat kunskaperna på annat sätt genom åren.

Vår målsättning är att det ska vara samma veteran som tar sig an jobbet hemma hos dig så du kan vara säker på att alltid få ett bra resultat. Vi är även mycket flexibla och kan i lång utsträckning anpassa vår städning efter just dina behov.

I vår städningstjänst ingår vanligen följande:

  • Dammsugning och våttorkning av alla golv
  • Dammtorkning av möbler, lampor och hyllor
  • Spegelputs
  • Tömning av papperskorgar
  • Rengöring av duschutrymme/badkar, kranar, handfat och toalett
  • Torkning av köksskåp och vitvaror

Om du redan har rengöringsmedel och städredskap använder vi dessa. Behöver du hjälp med inköpen bidrar vi gärna med råd. Fönsterputsning kan beställas separat från oss vid behov.

Så här enkelt bokar du din städning i City, Kungsholmen, Östermalm, Södermalm

  • Antingen fyller du i dina uppgifter i formuläret här på sidan, ringer vårt lokala kontor på 08-651 20 95 eller skickar ett e-mail till stockholm.city@veteranpoolen.se.
  • Beskriv hur du bor, hur många kvadratmeter bostaden är på samt vilken eller vilka veckodag(ar) du vill ha städat hos dig.

Så snart vi tagit emot din anmälan matchar vi önskemålen mot medlemmarna i vår pool och finner den mest lämpade kandidaten för uppdraget. Denne kommer sedan ta kontakt med dig.

Vid första tillfället tar städningen oftast lite längre tid. Kommande gånger kan vi ge dig en säkrare uppskattning av tidsåtgången.

Alla våra veteraner arbetar för att de vill och kan. De är ålders- eller avtalspensionärer som gärna delar med sig av sin kompetens. Uppdragen väljer de själva vilket säkerställer att du får engagerad och kunnig hjälp med din städning.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Stockholm City, Kungsholmen, Vasastan
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN