Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Sundsvall

Letar du efter personal inom fastighetsskötsel? Då ska du kontakta oss på Veteranpoolen. Vi hjälper fastighetsägare och även bostadsrättsföreningar med bemanning. Via oss kan du exempelvis hitta en kunnig och erfaren vaktmästare eller trädgårdsmästare som på ett snabbt och effektivt sätt anpassar sig i sin nya roll. Det spelar ingen roll om dina behov av fastighetsservice i Sundsvall är av större rang, eller om det endast handlar om ett mindre projekt – vi har resurser som täcker dina behov oavsett vilka de är.

Vad är fördelarna med att välja bemanning via Veteranpoolen?

När du anlitar personal via oss kan du känna dig trygg i det faktum att våra veteraner har fastighetsskötsel i ryggmärgen. Du behöver inte känna oro eller stress för att personen i fråga ska kräva någon längre introduktion för att anpassa sig i rollen – tvärtom är det en smidig process där vår personal på kort varsel kan infinna sig på arbetsplatsen och påbörja uppdraget. Våra veteraner inom fastighetsservice i Sundsvall använder sig främst av den utrustning och de redskap du som kund tillhandahåller, i de fall du skulle sakna något som krävs för att utföra jobbet kan detta i de flesta fall hyras direkt via Veteranpoolen. Men ett tips är att gå igenom dina förråd för att i god tid ha koll på vad som eventuellt behöver hyras in.

Inom fastighetsservice kan vi erbjuda mängder av olika typer av tjänster, i många fall skapar vi skräddarsydda uppdrag. För att du ska få en liten uppfattning om vår bredd följer här en lista på vanliga uppdrag:

  • Städning av trappor, inne och ute
  • Vaktmästari och ”allt-i-allo sysslor”
  • Trädgårdsarbete
  • Hantverkeri av olika slag

Hur går man tillväga för att hyra fastighetsservice i Sundsvall?

Du kan smidigt fylla i enkäten som finns här på hemsidan. När vi har tagit emot den och gått igenom din förfrågan kommer du att bli kontaktad av oss. Det går så klart även bra att ringa in till oss på kontoret i Sundsvall på telefonnummer 060-744 53 00 eller mobil 076-517 60 11. Våra öppettider är måndag till torsdag från kl. 09:00 till 16:00 samt fredag 9:00-12:00.

Önskar du istället att maila oss kan du skicka din intresseanmälan till sundsvall@veteranpoolen.se.

Kom ihåg att ge oss detaljer om vad du vill ha hjälp med, då det ger oss bättre förutsättningar till att matcha din förfrågan med vår resurspool.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN