Målare i Sundsvall

Går du i planer på att måla om hemma? Då har du hittat rätt. Veteranpoolen erbjuder kompetent och erfaren personal inom måleri i Sundsvall och Timrå. Det spelar ingen om roll om det handlar om ett större måleriprojekt eller någon timmes hjälp – vi ser till att du får den resurs du behöver och vi är noga med att matcha vår resurspool med dina önskemål och behov på allra bästa sätt. Hör av dig till oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med måleri i Sundsvall.

Via oss kan du få hjälp med det mesta inom måleri, här är bara ett litet axplock av vanliga uppdrag våra snickare brukar hjälpa till med:

  • Målning av fasader till hus
  • Fönsterluckor och listmålning
  • Inomhusmålning så som innerväggar och köksluckor
  • Trädgårdsfix så som målning av staket och altaner

Om du önskar att få hjälp även med förarbetet som till exempel spackling eller städning går även detta att boka via oss. Kom ihåg att nämna det redan i din förfrågan så att vi kan återkomma med ett samlat förslag. Tapetsering är en annan tjänst som våra veteraner utför på ett noggrant och professionellt sätt.

Hur hyr man personal inom måleri i Sundsvall och Timrå?

Det smidigaste du kan göra är att anmäla ditt intresse direkt via enkäten du hittar här på hemsidan. När vi har tagit emot din förfrågan går vi igenom denna och återkommer sedan så snart som möjligt med närmare information. När veteranen som vi har erbjudit uppdraget kontaktar dig är det viktigt att du nämner detaljer kring det du önskar få hjälp med så att ni tillsammans på bästa sätt kan planera jobbet. Det går även att ringa in till oss på kontoret i Sundsvall, måndag till fredag från kl. 09:00 till 16:00 på telefonnummer 060-744 53 00 alternativt mobil 0765-17 60 12 eller 0765-17 60 11. Mailar oss gör man på sundsvall@veteranpoolen.se.

Tänk på detta

Våra målare använder sig främst av de redskap och det material du tillhandahåller. Skulle du föredra att veteranen införskaffar nödvändigt material och/eller bokar redskap som kan hyras hos oss är detta inget problem så länge ni har gått igenom det hela i god tid innan jobbet ska sättas igång.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN