Snickare i Sundsvall

Är du på jakt efter en händig snickare i Sundsvall med omnejd? Veteranpoolen erbjuder dig som kund skickliga och erfarna snickare som snabbt kan anpassa sig till nya uppdrag och leverera ett utmärkt arbete. Vår personal använder sig av det material och de redskap du tillhandahåller så länge ni inte kommer överens om annat er emellan. Föredrar du att våra snickare köper det material som behövs för uppdraget är detta inget problem, då fixar vi allt från förberedelse till städning efteråt.

Veteranpoolens duktiga snickare utför mängder av snickerijobb och för att ge dig en liten uppfattning om deras bredd och kompetens följer här en liten lista över vanliga uppdrag. Skulle din typ av snickeribehov inte finns med i listan betyder inte detta att våra snickare inte utför den typen av uppdrag – hör av dig till oss så pratar vi närmare om vad just du behöver hjälp med!

  • Altanbygge
  • Byten av fönster och dörrar
  • Byten av fasadpaneler på hus
  • Snickeri av nya innerväggar i hemmet (samt även rivning av väggar)

Hur går man tillväga för att få ett snickeriuppdrag utfört via Veteranpoolen?

Du kan ta kontakt med oss på Veteranpoolen flera olika sätt, det smidigaste är att fylla i enkäten du hittar här direkt på hemsidan. Efter det att vi har mottagit enkäten kommer vi gå igenom din förfrågan och så fort som möjligt återkomma. Det går såklart även bra att ringa oss direkt till kontoret i Sundsvall och prata med en handläggare, 060-744 53 00 alternativt mobil 076-517 60 11. Våra öppettider på kontoret är måndag till torsdag från klockan 09:00 till 16:00. Önskar du maila oss skickar du ditt intresse till sundsvall@veteranpoolen.se.

Att tänka på

För att vi på Veteranpoolen ska kunna matcha din förfrågan och önskemål med våra resurser är det viktigt att du som kund ger oss en bra bild av vad du behöver hjälp med. Beskriv gärna miljön där snickeriet ska utföras och det är alltid en fördel om du anger närmare detaljer som exempelvis när du önskar få uppdraget utfört.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
Snickare Snickare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN