Fönsterputs i Sundsvall

Skiner inte fönstren som du önskar? Då är det hög tid att putsa dem fina igen. Veteranpoolen erbjuder dig skickliga fönsterputsare som lämnar dina fönster blanka och som nya. Våra veteraner har mångårig arbetslivserfarenhet från fönsterputsning och liknande sysslor och som kund hos Veteranpoolen är du i trygga händer. Personalen som utför fönsterputs i Sundsvall och Timrå använder sig i regel av de redskap och rengöringsmedel du tillhandahåller. Skulle du föredra att veteranen står för inköp av material är detta inget problem så länge du informerar oss i god tid inför det att uppdraget ska sättas igång.

Saker att tänka på inför tjänsten fönsterputsning

Det finns en del saker värda att tänka på om du planerar att hyra fönsterputs i Sundsvall via oss på Veteranpoolen. Uppdraget utförs smidigast om man tar sig tid för att förbereda fönsterputsningen; det kan exempelvis handla om att flytta på föremål som står i vägen för vår personal som ska putsa fönstren. Veteranen kan så klart göra detta på egen hand, men om du önskar få det hela färdigt så snabbt som möjligt kan det vara ett tips på vägen. En annan viktig sak att påpeka för dig som kund är att våra veteraner med tanke på fallrisken inte utför något jobb från stege – en detalj att tänka på i de fall du har fönster som är placerade på platser som är svåra att komma åt.

Tänk på att berätta för oss om uppdraget på ett ingående sätt så att vi på bästa sätt kan matcha dina behov och önskemål med våra veteraner. Det kan exempelvis vara antal fönster som ska putsas och vilken typ av byggnad/hus det handlar om.

Så här hyr du fönsterputs i Sundsvall och Timrå

Du kontaktar oss direkt via enkäten som finns att fylla i här på hemsidan. När vi har gått igenom din förfrågan kommer du att höra från oss på Veteranpoolen. Den som önskar en personlig kontakt kan ringa in till oss på kontoret måndag till torsdag från 09:00 till 16:00 på telefonnummer 060-744 53 00 eller mobil 076-517 60 11. Du kan också skicka in din intresseanmälan via mail till sundsvall@veteranpoolen.se.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN