Städning i Sundsvall

Är du i behov av städhjälp hemma? Vi på Veteranpoolen hjälper dig på ett smidigt och väldigt praktiskt sätt. Våra veteraner har lång erfarenhet av att städa hemmet skinande rent och kan på bästa möjliga sätt hjälpa dig med det praktiska i hushållet. 

Vad kan vi erbjuda?

Våra veteraner kan hjälpa dig med i stort sett allt inom städning i hemmet, några av de vanligaste uppdragen brukar bland annat vara:

  • Enklare städning i form av dammsugning och moppning av golv
  • Putsning av möbler, speglar och andra blanka ytor
  • Rengöring av WC och dusch/badkar

För den som letar efter hjälp med städning i Sundsvall regelbundet varje vecka eller enskilda tjänster som fönsterputsning är även detta något vi kan erbjuda via Veteranpoolen.

Grovstädning och flyttstädning

Den här typen av uppdrag har vi också skicklig personal som utför, det kan exempelvis handla om en grovstädning efter renovering eller en klassisk flyttstädning. Några gånger per år kan det också vara bra att storstäda kök, något våra veteraner är duktiga på och du får ett skinande kök med rena skåp och skafferier invändigt som utvändigt.

Hur fungerar Veteranpolens uthyrning av städning i Sundsvall och Timrå?

Det första du som kund bör göra är att kontakta oss för att berätta mer om de behov av hjälp du har. Du kan smidigt fylla i enkäten du hittar här på hemsidan eller ringa in till oss på kontoret i Sundsvall, måndag till torsdag från 09:00 till 16:00 på telefonnummer 060-744 53 00 eller mobil 076-517 60 11. Maila oss kan du göra på sundsvall@veteranpoolen.se. När vi har tagit emot din förfrågan går vi igenom den och matchar dina behov mot våra resurser för att ta fram passande kandidat/er för uppdraget. Du kommer sedan höra från oss med mer information.

Tänk på detta

Våra veteraner använder sig främst av den utrustning du tillhandahåller. Skulle det finnas behov av något städmaterial eller kanske en dammsugare så kan detta bokas via oss. Du måste dock tänka på att informera veteranen i god tid innan det utsatta datumet så att utrustningen kan bokas och tas med.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN