Hemservice i Sundsvall

Har ni en anhörig i familjen som är i behov av hjälp i hemmet? Då har ni hittat rätt. Vi på Veteranpoolen kan erbjuda er kompetent personal som på ett tryggt och kompetent sätt tar hand om er anhörige. Våra veteraner inom hemservice i Sundsvall har många års erfarenhet inom just det här slaget av tjänster i hemmet, och ni som nära familj kan känna er trygga då den äldre är i mycket goda händer, oavsett om det gäller städning eller social närvaro.

Vad hjälper våra veteraner till med?

Veteranpoolens personal utför alla olika typer av tjänster i hemmet som kan hjälpa äldre personer i vardagen. För att ge er en idé om vad det kan innebär följer här en lista på tjänster som våra veteraner ofta får förfrågan om:

  • Hemstädning så som dammsugning, golvmoppning, tvättning och strykning
  • Handling och matlagning till den äldre
  • Socialt umgänge där vår veteran aktiverar personen på ett sätt som passar och lämpar just er anhörige

Via oss kan du även boka lite större projekt inom hemservice så som exempelvis gräsklippning, fönsterputs och måleri. Skulle ni vara intresserad av någon av dessa tjänster bör de bokas separat, så var noga med att informera vår personal om alla intresseområden när ni kontaktar oss.

Anpassade resurser

Det är viktigt för oss att ni som kund känner er trygga när ni anlitar våra veteraner, att ge förtroende till en utomstående för att sköta privata saker inom hemmets vrå ska kännas tryggt och rätt. Därför strävar vi på Veteranpoolen alltid efter att matcha era behov och önskemål i allra högsta grad med vår resurspool. Det ska inte bara fungera rent praktiskt med vår veteran, det måste även finnas rätt kemi mellan er. Vi är noga med att få en verklighetstrogen bild av uppdraget och er anhöriges situation redan i ett första skede. På så sätt hjälper det oss i processen att ta fram rätt kandidat med passande erfarenhet och även personlighet. Ni får såklart alltid möjligheten att träffa veteranen innan ni bekräftar något samarbete.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN