Gräsklippning i Sundsvall

Via oss på Veteranpoolen kan du snabbt få hjälp med med gräsklippning i Sundsvall och Timrå. Våra erfarna veteraner utför all typ av trädgårdsarbete på ett noggrant sätt och har stor vana av allt från gräsklippning och rabattrensning till häckklippning och krattning tack vare sin långa erfarenhet från liknande sysslor inom arbetslivet. Oavsett om det handlar om ett större eller mindre projekt, fasta dagar eller enstaka tillfällen så har vi tillgängliga resurser redo att ställa upp. Våra veteraner jobbar helt utifrån sina egna villkor där de själva väljer sina uppdrag, detta bidrar till glad och intresserad personal som utför jobbet med helt rätt inställning.

Hur hyr man personal via Veteranpoolen?

Om du exempelvis behöver hjälp med gräsklippning i Sundsvall eller Timrå området kan du smidigt skicka in en intresseanmälan direkt via vår hemsida. Du fyller i enkäten där du berättar mer ingående om ditt behov och dina önskemål. Det går även bra att höra av dig direkt till oss på Veteranpoolens kontor i Sundsvall. Vi har öppet måndag till torsdag från kl. 09:00 till 16:00 och du når oss på telefonnummer 060-744 53 00 eller mobil 076-517 60 11. Maila oss kan man göra på sundsvall@veteranpoolen.se. När vi har tagit emot din förfrågan om att hyra personal går vi noggrant igenom dina önskemål för att på bästa sätt matcha med vår resurspool. Du blir sedan kontakt av kandidaten/kandidaterna för att diskutera närmare kring uppdragets karaktär.

Utrustning och redskap

Veteranpoolens personal använder främst den utrustning och redskap som finns på uppdragsplatsen. I de fall man skulle sakna något som exempelvis en gräsklippare eller annan eldriven maskin kan man hyra dessa via oss. Se till att nämna detta i ett så tidigt skede som möjligt för att boka upp utrustning och för att veteranen ska kunna planera jobbet så smidigt som möjligt. Om du hyr utrustning via oss tillkommer detta på samma faktura som uppdraget.

Har du behov av hjälp med snickeri eller målning är du välkommen att höra av dig till oss, vi har skicklig personal som gärna ställer upp, oavsett det handlar om större eller mindre typer av jobb.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN