Trädbeskärning i Sundsvall

Bor du i Sundsvall med omnejd och vill snygga till dina träd hemma på tomten kan du vända dig till oss! Veteranpoolen ställer upp på en rad olika arbeten i din trädgård, varav trädbeskärning är en av dem. Hos oss får du hjälp av trädgårdsarbetare med lång erfarenhet som vet hur dina träd hålls fina och fräscha i många år – både när det kommer till fruktträd och andra sorter.

JAS för vackra träd

Det finns flera metoder för att beskära träd, men vi använder oss av den populära metoden JAS. Det innebär att vi behandlar träden när de är som starkast, vilket är i slutet av sommaren. Då kan vi även kontrollera så att träden inte mår dåligt på något sätt. Har de åkommor eller angrepp av ohyra kan vi behandla genom att till exempel kapa av några grenar.

Om du önskar hjälper vi gärna till med att frakta bort det avfall som samlats efter vårt arbete. Observera dok att detta inte innefattas av RUT-avdraget. Om träden har behov av speciell vård kan vi sköta även det.

Anlita en veteran för trädbeskärning i Sundsvall så här:

För att kontakta oss går du antingen in på vår hemsida och fyller i en intresseanmälan eller så ringer du direkt till vårt lokala kontor.

Fört vill vi veta lite mer om uppdraget du vill att vi ska utföra samt hur många träd det rör sig om och av vilken sort. Sedan letar vi rätt på en veteran som passar för uppdraget. Veteranen kommer i sin tur att höra av sig till dig och ta reda på när det passar bra att utföra arbetet. Vi behöver också veta om du har verktyg vi kan använda eller om vi ska ta med det.

Ett av våra viktigaste mål är att du ska vara nöjd med vårt arbete och då även med kostnaderna. RUT-avdraget är nu godkänt att använda för trädbeskärningstjänster. Det betyder att du kan få avdrag direkt när du anlitar oss. Tala bara om att du vill göra avdrag när du bokar tjänsten så ser vi till att fixa det.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Sundsvall
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN