Målare i Trelleborg

Behöver du hjälp med måleri i eller i närheten av Trelleborg?
Veteranpoolen i Trelleborg har resurserna för dig. Ho oss har vi erfarna yrkesmålare eller personer med stor vana av måleriarbeten som vi kan ställa till ditt förfogande. För oss har det ingen betydelse om det är ett större eller mindre arbete som ska utföras, vi arbetar alltid med flexibilitet och anpassar oss efter dina behov.

För att det ska bli ett bra resultat när man målar krävs ett ordentligt utfört förarbete. Det behöver slipas och spacklas. Listverk, fönster och golv behöver täckas. Ett noggrant genomfört förarbete ingår alltid i vår målartjänst.
När vi arbetar användes vi oss av de redskap och det material som du tillhandahåller. Skulle du behöva hjälp med inköp av rätt redskap och färg ställer vi givetvis upp vid förfrågan. Mer avancerade verktyg, som slipmaskin, kan hyras genom oss.

Några exempel på vad vi kan måla: 

  • Fasad och ytterväggar
  • Fönsterlister
  • Innerväggar och listverk
  • Trädäck och altan
  • Grind och staket

Så här enkelt är det att anlita Veteranpoolen i Trelleborg:

Antingen fyller du direkt i den intresseanmälan som du finner här på vår hemsida, och beskriver uppdraget, eller så ringer du till vårt lokalkontor i Trelleborg.
Berätta om vad det är du vill ha målat, och när, samt övriga relaterade önskemål.
Vi går sedan igenom vår pool av veteraner till dess att vi hittar den person som är lämpligast för att utföra arbetet. Vår veteran tar därefter kontakt med dig snarast möjligt. Ni möts och går tillsammans igenom vad det är som ska utföras.
Du får sedan en offert från oss. När vi är överens om alla villkor sätter jobbet igång!

Alla målare som erbjuder sina tjänster vi Veteranpoolen har stor kunskap inom och erfarenhet av målning. På Veteranpoolen värdesätter vi den sortens skicklighet som endast erhålls genom gedigen arbetserfarenhet. Alla veteraner som arbetar för oss är avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt att arbeta för att de vill och kan. De disponerar själva över sin tid och väljer vilka uppdrag de vill åta sig efter tillgänglighet och intresse. När du anlitar en målare hos oss är du alltså garanterad en pålitlig och tjänstvillig hjälp.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trelleborg
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN