Fönsterputs i Trelleborg

Söker du snabb och kompetent förnsterputsning i Trelleborg?
Överlåt arbetet till oss på Veteranpoolen. I vår personalpool har vi resurser med flera års erfarenhet av och kompetens inom fönsterputsning. Vi baserar vår verksamhet på den kunnighet och servicekänsla som erhålls genom gedigen yrkesbakgrund eller lång erfarenhet. Våra veteraner är flexibla och anpassar sitt arbete efter dina unika behov, vi kan ofta komma med kort varsel när så krävs.

När vi arbetar hemma hos dig använder vi oss av de medel och redskap som du tillhandahåller på plats. Är det något särskilt som saknas och kräver rådgivning vid inköp, så bistår vi gärna med detta vid förfrågan. Vi kan också hyra ut mer avancerade redskap om det skulle behövas. Vi arbetar normalt sett inte på höjder som är högre än en hushållsstege kan nå.

Vi tar gärna ned gardiner och flyttar på blomkrukor och prydnadssaker runt fönstren innan vi arbetar. Vill du att arbetet skall gå snabbare kan du givetvis göra det innan vi kommer hem till dig.

Anlita Veteranpoolen Trelleborgs fönsterputsningstjänst så här:
Fyll i intresseanmälan här på hemsidan eller ring oss på lokalkontoret och beskriv uppdraget. Vi behöver till exempel veta hur stor fastigheten är och hur många fönster som finns, samt deras storlek. Berätta för oss om du har två- eller treglasfönster, och på vilken höjd de sitter.

När vi fått en bild av vad arbetet kräver i tid och resurser går vi igenom vår veteranpool för att hitta rätt kompetens för uppdraget. Vi ser sedan till att en lämplig veteran kontaktar dig och tillsammans med dig drar upp riktlinjerna för projektet. Efter detta kan vi ordna en offert som du godkänner, och arbetet kan börja!

Veteranerna som arbetar för oss i Veteranpoolen är alla pensionärer som fortsatt att arbeta för att de vill och kan. Baserat på lång erfarenhet erbjuder de nu sina tjänster till dig. När du anlitar Veteranpoolen kan du vara säker på att få en motiverad och tjänstvillig fönsterputsare till din hjälp, då våra veteraner disponerar sin egen tid och själva väljer ut vilka uppdrag de vill åta sig.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trelleborg
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN