Hemservice i Trelleborg

För er som letar efter en trygg vardaglig assistans och hjälp i hemmet för er äldre anhörige eller släkting i Trelleborg finns Veteranpoolen.

Veteranpoolens hemservice bygger på den gedigna servicekänsla och pålitlighet som endast erhålls genom lång livserfarenhet. Vi kallar vår tjänst ”äldre hjälper äldre”. Veteranerna som arbetar med vår hemservice är alla i pensionsåldern vilket innebär att de lätt kan sätta sig in i sina klienters situation. Våra veteraner kan genom sin kompetens vara behjälpliga på ett sätt som känns bekvämt och naturligt för de äldre.
Vi på Veteranpoolen sätter en stolthet i vår flexibilitet, vi anpassar våra tjänster efter våra kunders unika behov och önskemål. Vår hemservice kan hjälpa din äldre anhörige med allt från ledsagning till och från matbutik och läkare, till lättare matlagning och hushållsarbete. Vi kan även aktivera din anhörige och få denne att lita mer till sina fysiska förmågor genom kortare eller längre promenader eller anpassade träningspass, beroende på kapacitet.

Några exempel på vad vår hemservice finns tillgänglig för:

  •  Hjälp i hushållet – handla, laga mat, tvätta och städa; gärna tillsammans
  •  Hjälp med social och fysisk aktivering – små utflykter, promenader eller besök på konditori
  •  Lättare praktisk hjälp – skotta snö, byta glödlampor eller rensa ogräs
  •  Ledsaga och skjutsa – till läkartider, vårdcentral och apotek

Beställ vår hemservice i Trelleborg redan idag
För att boka våra tjänster är det enklast att kontakta oss per telefon genom att ringa direkt till vårt lokalkontor.
Vi vill då gärna få en så bra bild som möjligt av vilka behov som föreligger. Vilka arbetsuppgifter som normalt kommer att ingå i uppdraget, den anhöriges hälsa och speciella önskemål.
Vi kommer sedan att leta reda på rätt kompetens i vår resurspool som matchar just era behov. Därefter bokar vi tid för möte då ni får träffa en eller ett par av våra passande veteraner. Vi värdesätter personkemi på veteranpoolen – gemensamma intressen och trivsel är viktigt för båda parter. När en kandidat valts ut kan uppdraget påbörjas när ni vill. Det är sedan alltid samma person som kommer till er anhörige vid kontinuerligt uppdrag.

Alla våra veteraner som arbetar med hemservice har en särskild legitimation som styrker deras kompetens och kunskap. Veteranerna i Veteranpoolen är samtliga pensionärer som valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De har den pålitlighet, trygghet och kunskap som erhålls genom ett långt yrkesliv. Våra veteraner disponerar själva över sin tid och väljer sina uppdrag själva, baserat på tillgänglighet och intresse. Du kan alltså vara säker på att få motiverad och engagerad hemservice när du anlitar den via Veteranpoolen.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trelleborg
Hemservice Hemservice
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN