Gräsklippning i Trelleborg

Behöver du hjälp med gräsklippning, häckklippning, trädbeskärning eller annat trädgårdsarbete? Veteranpoolen har rätt resurser för dig. Våra erfarna veteraner kan trädgårdsarbete, och vi hjälper villaägare i Trelleborg och Vellinge . Vi har även erfarna målare och snickare, redo att hjälpa dig!

Vi på Veteranpoolen värdesätter flexibilitet. Därför försöker vi alltid skräddarsy en lösning som passar våra kunders önskemål. Vi sköter trädgården hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi kan ta oss an både större och mindre projekt, återkommande eller tillfälliga.

Exempel på saker som våra trädgårdsveteraner kan göra:

  •  Klippa gräs och buskar
  •  Rensa rabatter och planteringar
  •  Beskära träd
  •  Genomföra vår- eller höststädning

Så funkar det att anlita Veteranpoolen Trelleborg:

Är du intresserad? Fyll i intresseanmälan så kontaktar vi dig och berättar mer. Du är också välkommen att ringa oss på 040-53 02 12.

När vi har klart för oss vad du vill ha hjälp med och vilken kompetens som krävs så ser vi till att hitta den bland våra resurser. När vi påträffat rätt veteran kontaktar denne dig för lämplig tid att göra arbetet. Kontrollera gärna att du har fungerande verktyg (t.ex. gräsklippare) för uppdraget. Om verktyg saknas, meddela gärna oss i förväg.

Våra veteraner:

Veteranerna som arbetar för Veteranpoolen är alla avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt arbeta och vara yrkesverksamma för att de vill och kan. De har kunskap och erfarenhet från ett helt arbetsliv som de nu ställer till ditt förfogande. När du anlitar tjänster från oss på Veteranpoolen kan du vara säker på att få en engagerad och trygg hjälp som vet vad som behöver göras.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Trelleborg
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN