Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Uddevalla

Om du förvaltar eller äger en fastighet i Uddevallaområdet och vill ha hjälp med fastighetsunderhåll kan du vända dig till oss på Veteranpoolen i Uddevalla.

Hos oss finns kunniga veteraner med stor erfarenhet av fastighetsskötsel. De har under ett långt arbetsliv samlat på sig de kunskaper och färdigheter som ofta krävs för att underhålla en fastighet. Några av våra veteraner har tidigare arbetat som fastighetsskötare, andra har erfarenhet från liknande yrken. Vi har hjälpt många fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med deras fastighetsskötsel och har många nöjda kunder runt om i landet. Vi kan erbjuda dig både löpande underhåll och punktinsatser vid semestrar och större renoveringsarbeten.

Nedan ser du exempel på vad vi kan hjälpa dig med:

  • Byta lampor
  • Lättare reparationer
  • Städa soprum, trapphus och övriga allmänna utrymmen
  • Skotta snö
  • Ta hand om trädgården
  • Enklare tekniskt underhåll
Så här anlitar du fastighetsservice i Uddevalla:
  • Fyll i intresseanmälan som finns på vår hemsida, skicka ett mail till trestad@veteranpoolen.se eller ring direkt till vårt lokalkontor i Uddevalla på 0522-122 08.
  • Berätta om uppdragets omfattning och om du har några särskilda önskemål beträffande kompetenser så går vi därefter igenom vår pool och för att hitta en veteran som passar just ditt uppdrag.

Om du anlitar Veteranpoolen för ett löpande uppdrag försöker vi alltid se till att samma person kommer till dig varje gång. På så sätt kan du känna dig trygg i vetskapen om att arbetet alltid sköts på samma sätt. Blir ordinarie veteran sjuk har vi alltid resurser som kan hoppa in med kort varsel.

På Veteranpoolen värdesätter vi den sortens erfarenhet och servicekänsla som endast erhålls genom ett långt arbetsliv. Därför består vår resurspool av pensionerade yrkesmän som har valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster genom oss även efter pensionen. Hos Veteranpoolen arbetar de på sina egna villkor och väljer själva ut de uppdrag de åtar sig. Det garanterar dig pålitlig och trevlig service när den kommer från oss.

Vi utför fastighetsservice i följande områden: Uddevalla, Lysekil, Munkedal och Ljungskile.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN