Målare i Uddevalla

Vill du ha hjälp med att måla om ditt hus? Då är du välkommen att kontakta Veteranpoolen i Uddevalla. Vi hjälper dig med både små och stora måleriprojekt. Hos Veteranpoolen hittar du flera kompetenta målare som har lång erfarenhet av måleriarbete. Våra veteraner är antingen utbildade målare med ett långt yrkesliv bakom sig eller andra personer med lång erfarenhet av måleri från egna projekt och relaterat arbete.

På Veteranpoolen erbjuder vi flexibla tjänster, vi anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål när vi arbetar. Oavsett vad för kompetens du söker så kan du hitta den hos oss.

Här ser du några exempel på vad våra veteraner målar:

  • Fasad
  • Innervägg
  • Staket
  • Fönster
  • Lister
  • Altan
  • Uthus
  • Garage

Resultatet av ett måleriarbete beror mycket på hur bra förarbetet gjorts. Våra veteraner hjälper dig gärna med det förarbete som krävs för att det färdiga resultatet ska bli bra. Vi spacklar och slipar de ytor som ska målas, täcker golv och lister före målning och utför målartvätt. Vill du ha hjälp med att välja vilken typ av färg du ska använda bistår vi gärna med vår kunskap på området. Vi använder oss av den utrustning du förser oss med, skulle du behöva hjälp med inköpen kan vi ordna detta om det avtalas på förhand. Våra erfarna målare vet var man hittar de bästa och mest prisvärda verktygen.

Om arbetet sker på hög höjd hjälper vi dig gärna att hyra en ställning lämplig för ändamålet. En målarställning är viktig för våra veteraners säkerhet.

Så här anlitar du målare i Uddevalla:
  • Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så återkommer vi till dig, eller ring vårt lokalkontor i Uddevalla på 0522-122 08 alternativt maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
  • och berätta om vad du vill ha hjälp med, eller så fyller du i den intresseanmälan som finns till höger här på sidan.

Vi tittar på dina önskemål och matchar dem mot vår resurspool. Den veteran vi tycker passar dina behov bäst kommer sedan att kontakta dig. Ni går gemensamt igenom vad du vill ha gjort och gör upp en plan för arbetet. Du får därefter en offert från kontoret i Uddevalla.

Veteranpoolens målare är alla pensionärer som har skaffat sig massor av erfarenheter och kunskap under sina långa yrkesliv. De har valt att fortsätta arbeta för att de vill och kan. De erbjuder nu sina tjänster till dig som behöver hjälp med måleriarbeten. Deras stora kunskap och kompetens är mycket efterfrågad bland våra kunder.

Våra målare finns tillgängliga i följande områden: Lysekil, Ljungskile, Munkedal och Uddevalla.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN