Snickare i Uddevalla

Bor du i Uddevalla och är i behov av en snickare för ett hemmaprojekt?
Hos oss på Veteranpoolen har vi flera skickliga hantverkare som gärna står till din tjänst. Alla våra veteraner är mycket kompetenta och erfarna snickare. En del av dem har arbetat som yrkessnickare, andra är händiga personer med erfarenhet från relaterat arbete och egna fritidsprojekt.

Våra snickare hjälper dig med både små och stora arbeten och kan finnas till hands under hela byggprocessen, från planering och inköp av byggmaterial till bortforsling av byggavfall.

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa till med:
  • Bygga en altan
  • Sätta in fönster
  • Sätta upp eller ta ner en innervägg
  • Byta panelen på fasaden
  • Byta ut dörrar
  • Sätta upp lister

Vi använder normalt dina verktyg som du har hemma när vi snickrar hos dig. Om ditt bygge kräver avancerade verktyg som du inte har hemma kan vi hjälpa till med att hyra in sådana. Det kan till exempel gälla slagborr, slipmaskin eller motorsåg. Behöver du tips och råd vid inköp står vi gärna till ditt förfogande med våra kunskaper, vi kan också stå för inköpen av material om du känner dig osäker så länge det avtalas på förhand.

Så här anlitar du en snickare i Uddevalla:

  • Ring gärna till vårt lokalkontor i Uddevalla på 0522-122 08 eller fyll i intresseanmälan som du finner här till höger på vår hemsida. Du kan även maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
  • Beskriv ditt byggprojekt och vad du vill ha hjälp med så letar vi fram en resurs i vår pool som kan uppfylla dina önskemål. Vår veteran kontaktar sedan dig och ni går tillsammans igenom uppdraget. Efter det får du en offert från oss på Veteranpoolen. När du godkänt denna kan arbetet börja.

Våra veteraner är alla erfarna avtals- eller ålderspensionärer och arbetar hos oss på sina egna villkor. De väljer sina uppdrag själva, baserat på intresse och specialkompetens. Våra snickare är mycket uppskattade bland Veteranpoolens kunder för sin erfarenhet och sitt engagemang. Hos oss får du hjälpen du behöver.

Våra snickare arbetar i följande orter: Ljungskile, Lysekil, Munkedal och Uddevalla.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
Snickare Snickare
INTRESSEANMÄLAN Snickare