Barnvakt i Uddevalla

Är ni i behov av en pålitlig barnvakt i Uddevalla? Då kan vi på Veteranpoolen hjälpa dig och din familj.

Hos oss finns flera erfarna veteraner som gärna ställer upp som barnvakt närhelst ni behöver hjälp. Alla våra barnvakter har lång erfarenhet av att ta hand om barn. Några har arbetat inom barnomsorgen, medan andra har erfarenhet av att ha tagit hand om såväl egna barn som barnbarn.

Våra veteraner hjälper dig att få ihop livspusslet. Många av våra kunder upplever att våra veteraner blir som en extra farmor eller mormor som finns där när familjen behöver stöd i vardagen. Vi anpassar alltid vår service efter er familjs behov och kan komma vid enstaka tillfällen eller regelbundet ett par eftermiddagar i veckan.

Våra veteraner kan hjälpa till med att:

  • Hämta och lämna på skola eller dagis
  • Laga mat och mellanmål
  • Sätta igång läxläsningen
  • Ta hand om barnen sena kvällar då ni är på fest eller måste jobba över
  • Skjutsa till och från fritidsaktiviteter

Så här anlitar du barnvakt i Uddevalla:

  • Antingen fyller ni i en intresseanmälan via vår hemsida eller så ringer ni direkt till vårt kontor i Uddevalla på 0522-122 08. Ni kan också maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
  • Tala om för oss vad ni behöver hjälp med. Vi behöver också veta hur många barn som ska passas, hur gamla de är samt vad de har för intressen. Denna information gör det lättare för oss att hitta en lämplig barnvakt till just er familj.

Det är viktigt att personkemin stämmer och att du och dina barn känner er trygga med vår veteran. Därför får ni träffa en eller flera av våra veteraner innan ni bestämmer vem som får uppdraget. Om ni vill ha återkommande hjälp försöker vi naturligtvis se till att samma barnvakt kommer varje gång.

Våra veteraner är ålders- eller avtalspensionärer som arbetar hos Veteranpoolen på sina egna villkor. Hos oss kan de välja vilka uppdrag de vill ta sig an, vilket borgar för att du får en pålitlig och personlig service varje gång du anlitar den via oss.

Våra barnvakter finns tillgängliga i följande orter:

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN