Fönsterputs i Uddevalla

Bor du i Uddevallatrakten och behöver hjälp med att få dina fönster skinande rena? Då kan du kontakta Veteranpoolen så hjälper vi dig. Hos oss finner du erfarna veteraner med stor vana av fönsterputsning. Du kan anlita oss för alla slags uppdrag, stora som små, återkommande eller tillfälliga. Vill du ha kontinuerlig fönsterputsning från oss så kommer samma veteran hem till dig varje gång, för din bekvämlighets skull och för ett gott resultat.

Innan vi kommer hem till dig får du gärna plocka bort gardiner samt sådant som står på fönsterbrädan såsom blommor, lampor och prydnadssaker för att effektivisera vårt arbete, annars gör vi givetvis detta åt dig.

När vi putsar dina fönster använder vi oss vanligtvis av din utrustning och de rengöringsmedel som du tillhandahåller oss. Saknar du något hjälper vi dig gärna med inköpsråd och tips, om det avtalats på förhand kan vi även göra inköpen åt dig.

När du vill anlita fönsterputs i Uddevalla gör du så här:

  • Ring direkt till vårt kontor i Uddevalla på telefonnummer 0522-122 08 eller maila oss på trestad@veteranpoolen.se. Du kan också fylla i kontaktformuläret här på hemsidan så återkommer vi till dig.
  • Berätta för oss vad du vill ha hjälp med. Vi behöver veta hur många fönster det rör sig om samt ungefär hur stora de är. Vi vill också veta hur många glas de har samt om de är vändbara. Tala även om hur tillgängliga de är. Alla fönster bör gå att nås från en vanlig trappstege.

Veteranpoolens fönsterputsare är alla avtals- eller ålderspensionärer som valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster via oss på Veteranpoolen även efter pensionen. Hos oss väljer de själva sina uppdrag och arbetar på sina egna villkor. Deras kunskap och pålitlighet är mycket uppskattad bland våra kunder.

Våra fönsterputsare arbetar i följande områden: Munkedal, Uddevalla, Lysekil och Ljungskile.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
Fönsterputs Fönsterputs
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN