Städning i Uddevalla

Behöver du hjälp med städning av din bostad? Då är du välkommen att kontakta oss på Veteranpoolen i Uddevalla. Vi har veteraner med lång erfarenhet av och kunskap inom städning.

Du kan anlita Veteranpoolens städservice för alla slags uppdrag. Inget arbete är för stort eller litet för oss, vi anpassar alltid våra tjänster efter dina behov. Vill du anlita oss kontinuerligt, vecko- eller månadsvis, så är det samma veteran som kommer hem till dig varje gång för bästa resultat, och för din bekvämlighets skull. Våra lokalvårdare kan du alltid lita på, vi kan dessutom ofta anlitas med kort varsel.

Detta ingår vanligtvis i vår städtjänst:

  • Dammsuga mattor och golv
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Tömma papperskorgar
  • Dammtorka möbler, hyllor och lampor
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, handfat och kranar

Vi kan även putsa dina fönster, men denna tjänst beställs separat.

När vi städar hos dig använder vi oss av den utrustning du har hemma. Se därför gärna till att du har en fungerande dammsugare samt övrig utrustning som behövs vid städning innan vi kommer. Behöver du tips inför inköp får du gärna rådfråga oss.

Anlita städhjälp i Uddevalla så här:

  • Fyll i formuläret för intresseanmälan som finns till höger här på hemsidan, skicka ett mail till oss på trestad@veteranpoolen.se, eller ring till vårt lokalkontor i Uddevalla på 0522-122 08.
  • Beskriv din bostad, hur stor den är, hur ofta du vill ha städat och när det passar dig bäst. Får vi utförlig information från början är det lättare för oss att hitta precis rätt veteran för ditt uppdrag.

Vi söker sedan efter rätt resurs i vår pool. När vi hittat en lämplig veteran blir du kontaktad och får tillsammans med veteranen diskutera arbetet som ska utföras. Ert samtal tjänar sedan som grund till den offert som vi tar fram och skickar till dig. När du godkänt denna kan vi komma på vårt första besök.

Det är svårt att bedöma exakt hur lång tid det tar att städa din bostad första gången vi städar hos dig. Efter det första uppdraget kan vi lättare uppskatta hur lång tid det tar att städa din bostad.

Bra att veta är att våra veteraner alla är ålders- eller avtalspensionärer som valt att fortsätta arbeta även efter pensionen för att de vill och kan. Hos Veteranpoolen väljer de sina projekt själva och arbetar på sina egna villkor. Deras erfarenhet och stora kunskap är mycket efterfrågad bland våra kunder. Hos oss på Veteranpoolen får du alltid motiverad och pålitlig service.

Våra veteraner arbetar inom följande områden: Uddevalla, Munkedal, Ljungskile och Lysekil.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN