Gräsklippning i Uddevalla

Räcker inte tiden till för att hinna med allt trädgårdsarbete? Kontakta då Veteranpoolen i Uddevalla så hjälper vi dig. Hos oss arbetar erfarna veteraner som har stor vana av trädgårdsskötsel och parkarbete. En del har arbetat som trädgårdsmästare, medan andra har samlat på sig erfarenhet och kunskap genom sitt stora trädgårdsintresse.

Vi på Veteranpoolen erbjuder dig hjälp med det mesta som kan behöva göras i din trädgård. Många av våra tjänster får du dessutom göra RUT-avdrag för. Tack vare våra erfarna resurser kan vi erbjuda dig kompetenser för en lång rad olika arbeten. Anlitar du oss för återkommande uppdrag så är det samma trädgårdsmästare som kommer varje gång för bästa resultat.

Några exempel på trädgårdsarbeten vi hjälper dig med:

  • Klippa gräs
  • Trimma buskar
  • Vår- och höststäda trädgården
  • Rensa ogräs
  • Kratta grusgångar
  • Beskära träd
  • Sätta plantor

Krävs avancerade verktyg för något arbetsmoment kan detta hyras via oss på Veteranpoolen.

Så här gör du för att anlita trädgårdsarbete i Uddevalla:

  • Du fyller antingen i det formulär som finns här på hemsidan eller ringer direkt till vårt kontor i Uddevalla på 0522-122 08. Du kan även maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
  • Tala om för oss vad du vill ha hjälp med. Vi behöver till exempel veta ungefär hur stor din gräsmatta eller hur många rabatter du vill ha rensade. Vi vill också gärna veta vilka trädgårdsredskap du har tillgängliga hemma. Vill du ha gräset klippt är det bra om du har en fungerande gräsklippare.

När vi känner till det arbete du vill ha utfört söker vi igenom vår resurspool för att hitta en veteran som matchar dina behov och önskemål. Du kontaktas sedan av veteranen och tillsammans kommer ni överens om hur arbetet ska gå till samt när du vill ha arbetet utfört.

Hos oss på Veteranpoolen arbetar pensionerade yrkesmän som fortsatt att erbjuda sina tjänster via oss för att de vill och kan. Veteranpoolens veteraner väljer själva ut sina uppdrag och disponerar över sin egen tid, vilket betyder att du alltid får engagerad och noggrant utförd service när du beställer den av oss.

Våra veteraner arbetar i följande områden: Munkedal, Uddevalla, Lysekil och Ljungskile.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN