Trädbeskärning i Uddevalla

Är du ute efter någon som kan hjälpa till med att beskära träden i din trädgård i Uddevalla? Då ska du kontakta oss på Veteranpoolen – vi är experter på trädbeskärning! När du anlitar oss kan du räkna med erfarna arbetare som har utfört liknande arbeten under många års tid. Vi vet hur vi ska få dina träd att må bra.

Vi beskär med JAS-metoden

När vi beskär dina träd använder vi oss av JAS-metoden, som går ut på att träden beskärs när de är som starkast. Det innebär att vi utför beskärningen efter sommaren, innan den långa vintervilan. Under själva arbetet kan vi även se om träden är angripna av ohyra eller liknande. Är de det kan vi ge dem en extra behandling för att förhindra framtida problem.
Vi ställer också upp med att transportera det avfall som blir kvar efter vårt arbete om så önskas, men detta ingår inte i RUT-avdraget.

Kontakta Veteranpoolen så här för bokning av trädbeskärning i Uddevalla:

Klicka dig in på vår hemsida och skicka in en intresseanmälan eller hör av dig direkt till vårt lokala kontor.

Vi vill höra lite om vad du vill att vi ska utföra i din trädgård. Tala om hur många träd beskärningen gäller samt vilken sort det rör sig om. Sedan ser vi till att rätt person blir tilldelad ditt uppdrag. Veteranen kontaktar därefter dig för att avtala om en dag och tid som passar er båda. Kom även ihåg att tala om ifall du har verktyg hemma som vi kan låna eller om något behövs tas med.

Vi på Veteranpoolen vill alltid att våra kunder ska bli nöjda med vår service, men också med kostnaden. När du anlitar oss för trädbeskärning kan du därför numera använda dig av RUT-avdraget. Denna tjänst ingår nämligen i RUT sedan 2016. Så vänta inte med att kontakta oss om du är i behov av trädbeskärning. Tala om redan vid bokningen av tjänsten att du vill göra avdrag så ser vi till att fixa det direkt.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Uddevalla
Trädbeskärning Trädbeskärning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN