Vaktmästeri, BRF och fastighetsskötsel i Vänersborg

För dig som äger eller förvaltar fastigheter i Vänersborg med omnejd finns Veteranpoolen som du kan vända dig till för hjälp med fastighetsunderhåll.

Vi har kunniga veteraner med lång erfarenhet av fastighetsskötsel. Ett långt yrkesverksamt liv ger de färdigheter och kunskaper som kan behövas för att underhålla en fastighet. Många av våra veteraner har tidigare arbetat som fastighetsskötare, medan andra har erfarenhet från yrken med liknande sysslor. Det är många nöjda fastighetsägare och bostadsrättsföreningar runt om i landet som har fått hjälp med fastighetsskötsel av oss. Vi kan bistå med insatser vid större renoveringsarbeten och semestrar samt vid enstaka punktinsatser under löpande uppdrag.

Våra tidigare uppdrag har till exempel inkluderat:

  • Byte av fasadlampor
  • Enklare reparationer
  • Städa trapphus, soprum samt övriga allmänna utrymmen
  • Snöskottning
  • Trädgårdsarbete
  • Lättare tekniskt underhåll
Att anlita fastighetsservice i Vänersborg:
  • På vår hemsida kan du fylla i intresseanmälan eller skicka ett mail till trestad@veteranpoolen.se. Du kan också ringa direkt till lokalkontoret i Vänersborg på 0521-72 44 44.
  • För att kunna hitta rätt resurs för ditt uppdrag i vår veteranpool behöver vi information om omfattningen och om du har några särskilda önskemål gällande kompetenser.

För löpande uppdrag försöker vi se till att det är samma veteran som kommer varje gång. Detta för att du ska känna dig trygg med att arbetet sköts på samma sätt. Skulle ordinarie veteran vid något tillfälle bli sjuk ordnar vi en resurs som kan hoppa in med kort varsel.

Erfarenhet och servicekänsla som kommer av ett lång yrkesverksamt liv är värdefullt för oss på Veteranpoolen. Våra yrkesmän består därför av avtals- eller ålderspensionärer som har valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster. Alla väljer själva ut de uppdrag de vill åta sig och arbetar på egna villkor. Du får garanterat pålitlig och trevlig service från oss.

Föjande områden kan vi utföra fastighetsservice i: Vänersborg, Uddevalla, Lysekil, Munkedal och Ljungskile.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN