Målare i Vänersborg

Är det dags att måla om huset eller garaget? Här i Vänersborg finns Veteranpoolen som kan hjälpa dig med ditt måleriprojekt, litet som stort. Du hittar hos oss flera kompetenta målare med lång erfarenhet av olika måleriarbeten. Bland våra målare hittar du fera med ett långt yrkesliv bakom sig som utbildade målare medan andra personer har lång erfarenhet av att måla sina egna projekt.

Hos oss på Veteranpoolen anpassar vi oss till dina behov och önskemål. Vi erbjuder flexibla tjänster efter de önskemål du har. Vilken kompetens du än söker hittar du den hos oss.

Våra veteraner har bland annat gjort följande projekt:

  • Altan
  • Fasad
  • Fönster
  • Garage
  • Innervägg
  • Lister
  • Staket
  • Uthus

Förarbetet är viktigt för att slutresultatet ska bli bra och även här hjälper våra veteraner gärna till så att ditt projekt blir så bra som möjligt. Före målning spacklar och slipar vi ytorna som ska målas. Vi täcker även golven och listerna som ska skyddas mot färg samt målartvättar innan vi målar. Vi bistår gärna med kunskap när det gäller färgval och det material som eventuellt behöver införskaffas. Har du inte all utrustning eller verktyg hemma som kan komma att behövas under uppdraget hjälper vi gärna till med inköpen om detta avtalas om på förhand. Våra målare har god lokalkännedom och kunskap om var man hittar prisvärda och bra verktyg.

För arbeten på hög höjd behövs en bygg- eller målarställning. Vi kan hjälpa dig att hyra en sådan om det inte redan finns en sådan på plats. Säkerheten är viktig för våra veteraner.

Att anlita målare i Vänersborg:

Fyll i intresseanmälan på vår hemsida. Vi återkommer så snart vi har möjlighet. Du kan okså ringa till vårt lokalkontor i Vänerborg på 0521-72 44 44, eller skicka ett mail till oss på trestad@veteranpoolen.se.
Berätta för oss hur ditt uppdrag ser ut och vad du behöver hjälp med, antingen via mail eller via den intresseanmälan som finns här på sidan.

Dina önskemål matchas sedan med våra resurser. Veteranen som vi tycker passar dina behov bäst kontaktar dig och ni går sedan tillsammans igenom det som behöver göras. Ni gör gemensamt upp en lämplig arbetsplan. Efter det får du ett kostnadsförslag från Vänersborgskontoret.

Alla våra veteraner är ålders- eller avtalspensionärer. De har efter ett långt yrkesverksamt liv skaffat sig värdefull erfarenhet och kunskap inom måleri. De väljer själv sina uppdrag efter eget intresse och tillgänglighet. Du kan nu ta del av dessa tjänster till ditt måleriarbete. Tidigare kunder har visat uppskattning för den bakomliggande kunskapen och kompetensen.

Du hittar våra målare i följande områden: Vänersborg, Lysekil, Ljungskile, Munkedal och Uddevalla.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
Målare Målare
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN