Snickare i Vänersborg

Söker du snickare för ett hemmaprojekt och bor i Vänersborg? Då har du kommit alldeles rätt! Vi på Veteranpoolen kan hjälpa dig med ditt projekt, stort som smått. Våra hantverkare bistår med sin yrkeskunskap, skicklighet och kompetens. Veteranerna är antingen erfarna snickare med många års branschvana eller riktigt händiga personer som arbetat med egna fritidsprojekt inom relevant arbetsområde.

För både stora och små arbeten finns våra snickare till hands från planering och hjälp inköp av byggmaterial, till det sista med att forsla bort avfallet. Vi tar kort sagt hand om hela processen och anpassar våra tjänster efter dina behov.

Vi har tidigare hjälpt våra kunde med att:
  • Bygga altan
  • Byta ut inner- och ytterdörrar
  • Byta fasadpanel
  • Sätta in fönster
  • Sätta upp eller ta ner en innervägg
  • Sätta upp lister

När vi snickrar hemma hos dig använder vi de verktyg som du tillhandahåller. Skulle ditt bygge kräva elverktyg eller avancerade redskap som du inte har tillgängligt hjälper vi gärna dig gärna att hyra sådana. Exempel på avancerade verktyg är bland annat motorsåg, slagborr eller slipmaskin.

Vi hjälper även till med råd och tips inför inköp. Vi har många års erfarenhet och kunskap som står till ditt förfogande. Behöver du även hjälp med inköp av material kan vi ordna med detta också om du meddelar oss i förväg.

Så här går det till att anlita en snickare via Veteranpoolen i Vänersborg:

  • Slå en signal till lokalkontoret i Vänersborg på 0521-72 44 44. Du kan också fylla i intresseanmälan här till höger på hemsidan, eller skicka ett mail till trestad@veteranpoolen.se så svarar vi så fort vi har möjlighet.
  • Börja med att beskriva byggprojektet och det du vill ha assistans med. Vi letar sedan fram en lämplig person från vår pool som kan uppfylla önskemålen. Efter det kontaktar veteranen dig. Tillsammans går ni igenom uppdraget. Du får sedan hem en offert och när du godkänt den kan arbetet börja.

Alla våra veteraner är avtals- eller ålderspensionärer. De arbetar på sina egna villkor och väljer själva sina uppdrag efter eget intresse och specialkompetens. Veteranpoolens kunder uppskattar den kompetens, erfarenhet och engagemang som våra snickare har. Vi står till ditt förfogande.

Snickarna arbetar i följande städer: Ljungskile, Lysekil, Munkedal, Uddevalla och Vänersborg.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
Snickare Snickare
INTRESSEANMÄLAN Snickare