Barnvakt i Vänersborg

Behöver du eller din familj en pålitlig barnvakt i Vänersborg? Vi på Veteranpoolen kan hjälpa er!

Närhelst ni behöver hjälp med barnvakt hittar du hos oss flera veteraner med stor erfarenhet av barn som gärna ställer upp. Våra barnvakter har alla lång och gedigen erfarenhet av att ta hand om egna eller andras barn. De har antingen arbetat inom barnomsorgen, eller har erfarenhet av att ha tagit hand om egna barn och barnbarn.

För att få livspusslet att gå ihop kan våra veteraner bistå med hjälp. Veteranen blir som en extra farmor eller mormor när er familj behöver stöd i vardagen. Vår service anpassas efter familjens behov och vi kan hjälpa till vid enstaka tillfällen eller regelbundet enligt önskemål, till exempel under några eftermiddagar i veckan.

Våra veteraner kan:

  • Laga mat och mellanmål till barnen
  • Skjutsa till och från fritidsaktiviteter
  • Hämta och lämna på skola eller dagis
  • Ta hand om barnen sena kvällar då ni är på fest eller måste jobba över
  • Sätta igång läxläsningen

För att anlita barnvakt i Vänersborg:

  • Fyll i intresseanmälan på vår hemsida så hör vi av oss så fort vi kan. Ni kan också ringa till lokalkontoret i Vänersborg på 0521-72 44 44. Eller maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
  • För att lättast kunna hitta en lämplig barnvakt till just er familj behöver vi veta vad det är ni behöver hjälp med. Hur många barn ska passas? Ålder och intressen är också viktigt att veta.

För att ni och barnen ska känna er trygga med veteranen är det viktigt att personkemin stämmer. Ni får därför träffa en eller flera av de utvalda veteranerna innan ni bestämmer vem som får uppdraget. Gäller det återkommande barnpassning försöker vi naturligtvis se till att det är samma barnvakt kommer varje gång.

De veteraner som arbetar hos Veteranpoolen är alla ålders- eller avtalspensionärer. De arbetar på sina egna villkor och väljer själva vilka uppdrag de vill ta sig an. Med andra ord får du personlig och pålitlig service när du anlitar Veteranpoolen.

Våra barnvakter finns tillgängliga på följande orter: Lysekil, Vänersborg, Munkedal, Uddevalla och Ljungskile.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
Barnvakt Barnvakt
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN