Fönsterputs i Vänersborg

Behöver du hjälp med att få dina fönster rena och bor i Vänersborg med omnejd? Kontakta då Veteranpoolen så kan vi hjälpa dig. Hos oss har vi veteraner med lång erfarenhet och vana att putsa fönster. Alla uppdrag är lika viktiga för oss vare sig det är stort eller litet, tillfälligt eller löpande. För ett bra resultat och för din bekvämlighets skull ser vi till att samma veteran kommer varje gång för de återkommande uppdragen.

Om du har möjlighet får du gärna ta undan gardiner och gardinstänger samt blommor och eventuella prydnadssaker som står på fönsterbrädan innan vi kommer så att arbetet flyter på snabbare. Har du inte möjlighet till detta kan vi självklart göra detta åt dig.

Vi använder vanligtsvis de rengöringsmedel och den utrustning som du har hemma när vi putsar dina fönster. Om du saknar något bistår vi gärna med tips och inköpsråd, och vi kan även göra inköpen åt dig om det avtalas på förhand.

För att enklast anlita fönsterputsning i Vänersborg:

  • Ring till kontoret i Vänersborg på telefonnummer 0521-72 44 44. Föredrar du att maila kan du göra det på trestad@veteranpoolen.se. Eller så kan du fylla i kontaktformuläret här på sidan så återkommer vi så snart som möjligt till dig.
  • Berätta för oss om uppdraget. Hur många fönster rör det sig om? Hur stora är de? Är fönstrena två- eller treglasfönster och är de vändbara? Vi behöver även veta hur tillgängliga de är. Tänk gärna på att man med en vanlig trappstege ska kunna nå alla fönster.

Hos oss på Veteranpoolen är alla fönsterputsare avtals- eller ålderspensionärer. De har efter pensionen valt att fortsätta arbeta och erbjuda sina tjänster och arbetar på sina egna villkor genom att själva välja de uppdrag de vill och kan åta sig. Deras pålitlighet och all förvärvad kunskap värderas högt bland våra kunder.

Våra fönsterputsare hittar du på följande orter: Munkedal, Uddevalla, Lysekil, Ljungskile och Vänersborg.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN