Städning i Vänersborg

För dig som behöver hjälp med att städa bostaden står vi här på Veteranpoolen i Vänersborg till din tjänst! Våra veteraner har både kunskapen och erfarenheten som kommer med ett långt yrkesverksamt liv.

Veteranpoolens städservice kan anlitas för alla uppdrag. Alla uppdrag är lika viktiga för oss, vare sig det är litet eller stort. Dina behov styr och vi anpassar våra tjänster efter vad som behövs göras. Det går lika bra att anlita oss för enstaka som för kontinuerliga uppdrag där vi kommer varje vecka eller månad. För bästa resultat och för din bekvämlighet ser vi till att det för fortlöpande uppdrag är samma veteran som kommer varje gång. Vi har pålitlig personal som även kan anlitas med kort varsel om behovet snabbt skulle uppstå.

Vanlig städtjänst inkluderar:

  • Dammsuga mattor och golv
  • Dammtorka möbler, hyllor och lampor
  • Moppa golv
  • Putsa speglar
  • Rengöra badkar/dusch, toalett, handfat och kranar
  • Torka av köksskåp och vitvaror
  • Tömma papperskorgar

Vi kan även erbjuda fönsterputsning som en separat tjänst. Kontakta vårt kontor angående detta.

Vi använder oss av den utrustning som du har tillgänglig hemma. Det är lämpligt att kolla att exempelvis dammsugare och annan städutrustning fungerar innan vi kommer. Rådfråga oss gärna innan vi kommer om det är något du saknar eller tror kommer att behöva kompletteras med, så kan vi hjälpa till med inköpen.

Att anlita städhjälp i Vänersborg går till så här:

  • Du kan fylla i formuläret för intresseanmälan till höger här på hemsidan. Du kan också kontakta oss via mail på trestad@veteranpoolen.se, eller ringa till vårt lokalkontor i Vänersborg på 0521-72 44 44.
  • Hur stor din bostad är, hur ofta du vill ha städat och när det passar är sådant som vi behöver veta för att enklast kunna hitta rätt veteran för ditt uppdrag.

Vi matchar uppdraget med en veteran i vår resurspool. Den utvalda veteranen kommer sedan att kontakta dig. Tillsammans går ni igenom det arbete som ska genomföras. Detta samtal kommer att vara underlag till offerten som du sedan får hemskickat. När offerten är godkänd av dig kommer vi på vårt första besök.

Tänk på att det alltid tar lite lägre tid att städa bostaden första gången. Det är lättare att uppskatta den verkliga tiden det tar att städa din bostad efter första uppdraget.

Alla våra veteraner är antingen avtals- eller ålderspensionären. De har valt att fortsätta arbeta för att de kan och vill efter pensioneringen. Veteranerna arbetar på sina egna villkor och väljer därför själva vilka projekt de vill åta sig. Kunskap och erfarenhet är egenskaper som våra kunder uppskattar hos veteranerna. Pålitlig service och motiverad personal hittar du alltid hos Veteranpoolen.

Veteranerna verkar inom följande områden: Munkedal, Uddevalla, Ljungskile, Vänersborg och Lysekil.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
Städning Städning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN