Gräsklippning i Vänersborg

Söker du en kunnig trädgårdshjälp som kan klippa gräsmattan under din semester? Då är du välkommen att kontakta Veteranpoolen i Vänersborg! Vi har veteraner med erfarenhet av parkarbete och trädgårdsskötsel. Det har tidigare arbetat som trädgårdsmästare eller har genom sitt trädgårdsintresse skaffat sig den kunskap och erfarenhet som efterfrågas.

Hos oss på Veteranpoolen kan du få hjälp med arbetet i din trädgård. Tänk på att du även kan göra RUT-avdrag för många av våra tjänster. Vi har kompetensen och erfarenheten inom flera olika arbetsområden och om du anlitar oss för återkommande uppdrag ser vi till att det är samma trädgårdsmästare som kommer varje gång.

Trädgårdsarbeten som vi tidigare hjälpt till med:

  • Beskära träd
  • Klippa gräs
  • Kratta grusgångar
  • Trimma buskar
  • Rensa ogräs
  • Sätta plantor
  • Vår- och höststäda trädgården

Vi använder oss av den utrustning som du har hemma. Kolla gärna att du har alla nödvändiga trädgårdsredskap och att fungerar innan vi kommer hem till dig. Veteranpoolen kan vid behov hjälpa dig att hyra avancerade verktyg om det skulle behövas för något arbetsmoment eller om något saknas.

Att anlita trädgårdsarbete i Vänersborg går till så här:

  • Fyll i formulärer som finns här på hemsidan så hör vi av oss så fort som möjligt. Du kan också ringa direkt till kontorer i Vänersborg på 0521-72 44 44. Eller maila oss på trestad@veteranpoolen.se.
  • För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt får du gärna berätta för oss vad du vill ha hjälp med. Information om gräsmattans storlek eller antalet rabatter som ska rensas. Vilka trädgårdsredskap finns tillgängliga? Fungerar redskapen, till exempel gräsklipparen?

Vi söker igenom vår resurspool efter en lämplig veteran till ditt uppdrag enligt önskemål och behov. Veteranen kontaktar sedan dig och ni kommer tillsammans överens om när och hur arbetet ska gå till. En offert skickas till dig efter detta samtal och när den är godkänd sätter vi igång med uppdraget.

Våra pensionerade yrkesmän arbetar hos oss på Veteranpoolen för att de kan och vill fortsätta att erbjuda sina tjänster. Veteranerna väljer själva de uppdrag de vill åta sig och disponerar över sin egen tid. Detta innebär att den service du beställt av oss är noggrant utförd av engagerad personal.

I följade områden hittar du våra veteraner: Munkedal, Uddevalla, Vänersborg, Lysekil och Ljungskile.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
Gräsklippning Gräsklippning
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN