Trädbeskärning i Vänersborg

Är det dags att trimma dina träd? Bor du i Vänersborg hjälper vi på Veteranpoolen dig gärna. Våra erfarna veteraner har stor kompetens. Deras breda kunskap om träd, beskärning och övrigt trädgårdsarbete är fantastiskt. Oavsett om träden behöver beskäras för att bära mer frukt eller för att pryda sin plats bättre så fixar vi det.

Beskära träd enligt JAS-metoden

Vi på Veteranpoolen arbetar med JAS-metoden, som går ut på att träden beskärs när de är som starkast. Detta infaller på sensommaren, när vi börjar gå mot hösten. Då kan träden förbereda sig för den långa vilan och tål att skäras i. Vi kan då också kolla efter skadedjur eller annat som gör att träden mår dåligt. Vi vet hur man blir av med dem.

Efteråt hjälper vi gärna till med att ta bort allt skräp som blivit kvar på marken. Notera dock att det inte hör till RUT-avdraget. Vi ställer även upp på specialbehandlingar.

Så här enkelt bokar du trädbeskärning i Vänersborg via oss:

På vår hemsida finns en intresseanmälan som du kan fylla i, eller så ringer du till närmsta lokala kontor.

Det är bra om du berättar lite om vad du vill ha hjälp med, antal träd och vilken sort det är frågan om. Vi matchar sedan dina önskemål med rätt veteran. Den som ska hjälpa dig kommer inom snarast att höra av sig till dig och sedan planerar ni allt tillsammans. Har du inte de verktyg som är nödvändiga ordnar vi med det.

Veteranpoolens mål är att erbjuda en toppenservice samt bra kostnad. Visste du att med oss så kan du utnyttja RUT-avdraget? Det är ett avdrag som du kan nyttja när det rör sig om rengöring och underhåll, där trädbeskärning är en tjänst som ingår sedan 2016. Hör därför gärna av dig till oss så hjälper vi dig. För att underlätta pappersarbetet får du mer än gärna meddela oss att du vill nyttja RUT-avdrag på det vi utför åt dig redan när du gör din bokning.

Läs mer om de tjänster vi erbjuder i Vänersborg
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN